ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Έφευγαν οι τούφες στα χέρια μου»

Η ηθοποιός αποκάλυψε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες που είχε στο σώμα της ο κορωνοϊός

Πριν από κάποιο καιρό, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εμφανίστηκε με νέο λουκ στα μαλλιά, κάτι που αρχικά πολλοί πίστεψαν πως αφορούσε απλά και μόνο σε μια διάθεση ανανέωσης. Ωστόσο, όπως σήμερα η ηθοποιός στο περιοδικό Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου, ο λόγος που έκανε αυτή την αλλαγή ήταν άλλος.

«Επειδή πέρασα τον Covid – 19 και έζησα και τις συνέπειες του ιού, έχω την εμπειρία, θέλω μόνο να πω ότι είναι ένας πολύ ύπουλος ιός. Ένιωθα φοβερή αδυναμία. Πονούσε όλο το σώμα και το κεφάλι μου, δεν μπορούσα να ξαπλώσω, υπέφερα, δεν ήξερα τι θα γίνει, τι κατάληξη θα έχω, φοβήθηκα πολύ, ήμουν σε συνεχή ενημέρωση με τον γιατρό μου» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou)

«Έφευγαν οι τούφες στα χέρια μου»

«Μετά ο κορωνοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου. Ανέβηκαν οι τιμές στην πολακτίνη και έφευγαν οι τούφες στα χέρια μου. Γι’ αυτό και για να δυναμώσω τα μαλλιά μου, να πάρουν δύναμη οι ρίζες, τα έκοψα, για να δημιουργηθούν ξανά. Αυτή είναι η αλήθεια» , είπε.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνεχίζει λέγοντας: «Και δεν την έχω πει σε κανέναν. Αυτός είναι ο λόγος που έκοψα τα μαλλιά μου. Έζησα κάτι πολύ δύσκολο, πολύ παράξενο και σκέφτομαι αυτούς που ο κορωνοϊός τούς βρήκε πιο ευάλωτους».

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X