ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Περίμενα ότι ο Φιλιππίδης θα πάθει εγκεφαλικό νωρίτερα»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον πρώην συνεργάτη του ηθοποιού

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης, με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Καρέ του έρωτα».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και στην πρόσφατη θεατρική τους συνεργασία.

«Και τι έγινε που αποφυλακίστηκε;»

Είπε συγκεκριμένα στη Super Κατερίνα: «Είπαν για διαφορετικούς λόγους ότι αποφυλακίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Για λόγους υγείας, ενώ δεν για λόγους υγείας. Εγώ έκατσα και διάβασα όμως για να μην μου πουν ότι δεν ξέρω γιατί αποφυλακίστηκε. Και τι έγινε που αποφυλακίστηκε; Σπίτι του θα είναι και κάθε δεκαπέντε μέρες θα παρουσιάζετε, κάποια στιγμή θα βγει η απόφαση και αν είναι καταδικαστική θα μπει πλέον για τα καλά μέσα».

«Περίμενα πολύ πιο πριν να το πάθει το εγκεφαλικό. Επειδή ξέρω τον χαρακτήρα του, έλεγα ότι χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο μέσα στην φυλακή. Ξέρω ότι λόγω του προβλήματος της υγείας του όλο αυτό πολλαπλασιάζεται μέσα του», πρόσθεσε.

Όσο για τη συνεργασία τους; «Αυτό που μπορώ να πω μόνο και το λέω από πέρσι είναι ότι είχαμε μια καλή συνεργασία στους «Ψύλλους στ’ αυτιά». Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες. Εμένα δυο, τρεις φορές μόνο μου φώναξε και μάλιστα την μια φορά περίμενα να μου πετάξει κανένα τασάκι στο κεφάλι γιατί δεν βγήκα στη σκηνή», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: in.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X