ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πατέρας και κόρη φιλήθηκαν σαν ζευγάρι στο στόμα για να κερδίσουν 600 ευρώ

Ξεγέλασαν εντελώς τους δύο παρουσιαστές

Ήθελαν πάρα πολύ αυτά τα λεφτά και ήταν προφανώς διατεθειμένοι να φτάσουν πολύ μακριά για να τα βάλουν στο χέρι.

Ο λόγος για μια νεαρή γυναίκα που εμφανίστηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή της Αυστραλίας που προσφέρει 1.000 δολάρια Αυστραλίας (614 ευρώ) σε ένα κουίζ που κάνει «Σύντροφος ή μπαμπάς».

Η 26χρονη πήρε μέρος στο σόου της εκπομπής «The Kyle and Jackie Show», όπου γυναίκες προσέρχονται στο στούντιο με άντρα συνοδό και οι παρουσιαστές πρέπει να μαντέψουν αν είναι ο φίλος ή ο πατέρας τους.

Αν μαντέψουν λάθος, η διαγωνιζόμενη φεύγει με το χρηματικό βραβείο. Συνήθως τις βάζουν να απαντήσουν σε μια σειρά από προσωπικές ερωτήσεις, κάπως άβολες πολλές φορές, κι αυτό είναι όλο.

Η Stacy είχε όμως ένα σχέδιο στο μυαλό της. Έφτασε στο στούντιο με τον 49χρονο πατέρα της Nick και πριν ακόμα μπουν στο στούντιο ήταν πιασμένοι χέρι-χέρι και έδιναν πεταχτά φιλιά.

Όταν τους ρώτησαν αργότερα οι παρουσιαστές ποια είναι η αγαπημένη τους στάση στο σεξ, τον λόγο πήρε τώρα ο μπαμπάς απαντώντας χωρίς περιστροφές «μου αρέσει να είμαι από κάτω». Η 26χρονη είπε κατόπιν ότι του έχει μάθει «πολλά» περί στοματικού έρωτα.

Οι παρουσιαστές δεν είχαν πειστεί ακόμα και τους ζήτησαν τώρα «ένα μικρό φιλί στο στόμα». Μπαμπάς και κόρη έπαιξαν κι εδώ το παιχνίδι ως το τέλος. Με ένα φιλί που δεν ήταν ακριβώς πεταχτό.

«Δεν μπορεί να είναι ο μπαμπάς της. Κανείς δεν φιλάει έτσι τον μπαμπά του, εκτός κι αν ζεις σε ένα βουνό και δεν έχεις γείτονες», αναφώνησε ο Kyle.

Και έκανε προφανώς λάθος. «Και τι δεν κάνουμε για τα λεφτά», είπε τότε η Stacy, «αυτός είναι πράγματι ο μπαμπάς μου!». Και κατέληξε πως έχει όντως σύντροφο στη ζωή, ο οποίος «θα ταπεινωθεί» όταν το δει αυτό…

 
 
 

 

newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X