ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πατέρας 19χρονης: «Είχα υποψιαστεί διάφορα πράγματα, έκανα το...»

Τι κατάθεσε για τον άνδρα που προφυλακίστηκε

Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε σήμερα και ένας ακόμη κατηγορούμενος στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη. Πρόκειται για έναν 32χρονο άνδρα με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, ο οποίος, όπως έχει καταθέσει η νεαρή γυναίκα, την εξέδιδε και εκείνος όταν ήταν 16 ετών. Να σημειωθεί ότι για την ίδια υπόθεση έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός Δημήτρης Μπουγιούκος, ο οποίος επίσης κατηγορείται ότι εξέδιδε την γυναίκα αλλά και ο πατέρας της που φέρεται να την βίαζε από την ηλικία των 11 ετών.

Μάλιστα, κατά την απολογία του στον ανακριτή ο πατέρας της 19χρονης είχε υποστηρίξει ότι ο άντρας που προφυλακίστηκε σήμερα, έδινε χρήματα στην κόρη του. «Μία ημέρα είδα να έχει 400 ευρώ στην τσάντα της η κόρη μου που τότε ήταν στη Β΄ Λυκείου. Μου είπε ότι ήταν του Ντανιέλ...» ανέφερε στην απολογία του ο πατέρας της κοπέλας που πλέον βρίσκεται στις φυλακές για τα όσα φρικτά κατηγορείται ότι διέπραξε σε βάρος της. «Όπως μου είπε, μετά από πίεση η σύζυγός μου, αυτός έχει κάποιο ταξί δικό του και της δίνει λεφτά και μετά από μία μέρα, εκείνη του τα δίνει πίσω. (...) Η κόρη μου δεν μου γνώρισε το Ντανιέλ, εγώ ζήτησα από το γιο μου να βρει το τηλέφωνό του από το κινητό της, όπως και έγινε», είπε ακόμη ο ίδιος.

Επιπλέον, ενώπιον της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος πατέρας, ανέφερε ότι γνώρισε τον άνδρα αυτόν μετά από συνάντηση που είχε μαζί του. Χαρακτηριστικά στην απολογία του ο πατέρας της 19χρονης ανέφερε: «Του τηλεφώνησα την επόμενη ημέρα και κανονίσαμε να συναντηθούμε... Εγώ όταν τον γνώρισα διαπίστωσα ότι είναι πονηρός και το είπα στη γυναίκα μου και την κόρη μου ότι δεν είναι αυτός για αυτήν, αυτή αντέδρασε κι άρχισε να ουρλιάζει και να με κατηγορεί και να μου λέει ότι τον αγαπάει. Στη συνέχεια ψάξαμε ένα τετράδιο όπου είχε μέσα σημειώσει κάποια ποσά πχ 100 ευρώ, 300 ευρώ, 360 ευρώ κ.α Όταν τη ρώτησα τι λεφτά είναι αυτά, η κόρη μου είπε ότι είναι ποσά που τα έδινε ο Ντανιέλ για να φτιάξει τη μηχανή του. Εγώ της είπα ότι είναι πολλά λεφτά και είναι πολύ περισσότερα από όσα χρειαζόταν να φτιάξουν τη μηχανή. Εκεί υπήρχαν και αριθμοί τηλεφώνων με ονόματα και ηλικίες και κάρτες από τα ταξί που την μετέφεραν... Είχα υποψιαστεί διάφορα πράγματα, είχα βρει μέσα στο δωμάτιό της και χασίς και μία ουσία που έμαθα ότι ήταν κοκαΐνη σε ήπια μορφή. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί ή θα έπρεπε να τη χτυπήσω πράγμα που δεν μπορώ να κάνω ποτέ ή να την κλειδώσω ή να κάνω το βλάκα, έκανα το τελευταίο».

Σύμφωνα, πάντως, με τον δικηγόρο του 32χρονου, Αστέριο Τριανταφύλλου, ο εντολέας του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για εμπορία ανθρώπου και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Όπως δήλωσε ο συνήγορος, σε τέτοιου είδους δικογραφίες τα θύματα ποτέ δεν είναι ένα. «Σήμερα δεν τελείωσε κάτι αλλά τώρα ξεκινάει», δήλωσε ακόμη ο κ. Τριανταφύλλου.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X