ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρασκήνιο από δήθεν τσακωμό της Μέγκαν με την Βασίλισσα Ελισάβετ στο γάμο

Τελικά και για την τιάρα της Μέγκαν Μαρκλ στο γάμο τσακώθηκε με τη... γιαγιά του ο Χάρι

Το Finding Freedom κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες προσφέροντας μια διαφορετική ματιά για τα όσα γίνονταν στο βρετανικό παλάτι, με πρωταγωνιστές την Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ, η Αμερικανίδα νύφη του παλατιού, έφερε έναν αέρα ανανέωσης στο βρετανικό βασιλικό οίκο, αυτή τη διαφορά που όλοι περίμεναν, σε ένα θεσμό που μοιάζει λίγο... "μουχλιασμένος" και την εικόνα που πολλές φορές δίνουν τα μέλη του, με το σκληρό πρωτόκολλο κάπως ξεπερασμένη. Και τότε ήρθε η Μέγκαν Μαρκλ που γνώρισε τον επαναστάτη του παλατιού Χάρι και προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα με τον δικό τους τρόπο. Ωσπου κατάλαβαν ότι δεν θα τα καταφέρουν και έφυγαν μακριά από το παλάτι (με τα χρήματα του παλατιού ωστόσο).

Προηγήθηκαν καβγάδες, διαξιφισμοί, το τέλος κάποιων σχέσεων, ακόμη και οικογενειακών και πολλές εντάσεις. Το Finding Freedom, το οποίο κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, παρουσιάζει την ιστορία από την πλευρά της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, την εκδοχή των γεγονότων όπως υποστηριζουν οι Σάσεξ ότι έγιναν.
Και ακόμη και για την τιάρα που λέγεται ότι ήθελε η Μέγκαν Μαρκλ για το γάμο της, γράφτηκε ότι υπήρξε τσακωμός της Σάσεξ με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Ωστόσο το νέο βιβλίο παρουσιάζει μια τελείως διαφορετική εικόνα.

"Η Μέγκαν Μαρκλ έλαμψε φορώντας την τιάρα της βασίλισσας Μαίρης την ημέρα του γάμου της, με τις ευλογίες μάλιστα της βασίλισσας Ελισάβετ", γράφει το «Finding Freedom», υποστηρίζοντας ότι η μονη ένταση που υπήρξε ήταν τα... νεύρα του Χάρι με την επί χρόνια στιλίστρια της βασίλισσας, Άνγκελα Κέλλυ.

Οι Scobie και Durand γράφουν συγκεκριμένα ότι ο Χάρι ένιωθε ότι η Κέλλυ ήταν απρόθυμη να βοηθήσει τη Μέγκαν Μαρκλ και καθυστερούσε την πρόβα για την τιάρα.

Υπενθυμίζεται ότι πολλές ταμπλόιντ του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφεραν ότι η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ είχε απορρίψει την πρώτη επιλογή της τιάρας που είχε κάνει η Μέγκαν Μαρκλ. Υποστήριζαν τότε ότι είχε διαλέξει μια τιάρα με σμαράγδια, την οποία ωστόσο απέρριψε η Ελισάβετ λόγω κάποιας σύνδεσης με τη Ρωσία. Μάλιστα ανέφεραν ότι ο τσακωμός ήταν έντονος με τον Χάρι να πατάει πόδι και να λέει ότι η Μέγκαν Μαρκλ ότι ζητήσει θα το έχει. Το Finding Freedom ωστόσο αναφέρει ότι στην πραγματικότητα, δεν υπήρξε διαφωνία μεταξύ της Μέγκαν και της βασίλισσας αλλά σύγκρουση του Χάρι με την Κέλι. Εμμέσως με την γιαγιά του δηλαδή, αλλά όχι για το ποια τιάρα θα φορέσει η Μέγκαν, παρά για το γεγονός ότι έβλεπε μια άρνηση από την πλευρά της Κέλλυ για την πρόβα...

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X