ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παντρεύτηκε η κληρονόμος της Lamborghini - Το έξαλλο νυφικό με το θανατηφόρο σκίσιμο

Η κληρονόμος της αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini Ελέτρα, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Afrojack

Φορώντας ένα λευκό νυφικό με δαντέλα, η 26χρονη Ελέτρα, εγγονή του ιδρυτή της αυτοκινητοβιομηχανίας Φερούτσιο Λαμποργκίνι, αντάλλαξε όρκους με τον 33χρονο Ολλανδό DJ, σε μια όμορφη τελετή παρουσία φίλων και συγγενών το Σάββατο.


Η Ελέτρα και ο Afrojack – το πραγματικό του όνομα είναι Νικ βαν ντε Γουόλ- παντρεύτηκαν ακριβώς δύο χρόνια μετά την γνωριμία τους και 10 μήνες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους τον Δεκέμβριο του 2019.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elettra Lamborghini (@elettramiuralamborghini) on

Φυσικά, η νύφη έλαμπε μέσα στο γοργονέ νυφικό της με δαντέλα και μεγάλο κόψιμο στο ντεκολτέ που τόνιζε το πλούσιο στήθος της , του οίκου Galia Lahav, του οποίου τα νυφικά κοστίζουν από 7.000 δολάρια έως 20.000 δολάρια. Όσο για τον γαμπρό, επέλεξε ένα κλασικό μαύρο σμόκιν.

Μεταξύ των προσκεκλημένων που παραβρέθηκαν στην γαμήλια τελετή ήταν ο DJ Ντέιβιντ Γκουέτα, που μοιράστηκε στιγμιότυπα από τον γάμο και την τεράστια επίδειξη πυροτεχνημάτων στο Instagram. Ο πατέρας της Ελέτρα, Tonino Lamborghini ήταν επίσης παρών και συνόδευσε με περηφάνια την κόρη του.

Όσο για την Ελέτρα, εκτός από την καταγωγή της από τον ιδρυτή μιας από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο, έχει αναδειχθεί ως αστέρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην πατρίδα της την Ιταλία και μάλιστα, έχει πάρει το παρατσούκλι «Πάρις Χίλτον» της χώρας. Η ίδια πάντως έχει παραδεχτεί στο παρελθόν πως δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην οικογενειακή επιχείρηση, λέγοντας στο περιοδικό Quién: «Δεν δουλεύω, αλλά σέβομαι όλους όσους εργάζονται. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνω, πράγματα που πρέπει να κάνω με μένα και κάτι με την μόδα».

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elettra Lamborghini (@elettramiuralamborghini) on

Μετά την γαμήλια τελετή, η απόγονος και κληρονόμος της Lamborghini μοιράστηκε στιγμές από την μεγάλη δεξίωση με τους θαυμαστές της στο Instagram. Γράφοντας στην λεζάντα των φωτογραφιών στα ιταλικά, ανέφερε: «Θέλω να αφιερώσω αυτή την ανάρτηση και τις ακόλουθες ιστορίες μου (αν και δεν συνηθίζω να κάνω τέτοια πράγματα) για να ευχαριστήσω όλους αυτούς που ήταν παρόντες και όλους τους ανθρώπους που υπήρξαν μέρος της καλύτερης ημέρας της ζωής μας… Κυριολεκτικά όλα ήταν τέλεια, δείτε τα χαμόγελα και τα δάκρυα όλων των συγγενών και των φίλων μου. Είναι ανεκτίμητα… Όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς μας είπαν ότι η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη αληθινή αγάπη και έκανε τα πάντα μαγικά. Σας ευχαριστώ».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X