ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οργή για τον πατέρα-βιαστή: Ανάγκαζε την κόρη του να βλέπει πικάντικες ταινίες

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες - «Ήταν πάρα πολύ όμορφη»

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση της 27χρονης κοπέλας που βιαζόταν συστηματικά, τα τελευταία 15 χρόνια, από τον πατέρα της έρχονται στην επιφάνεια.

Η κοπέλα, από την Κίσσαμο Χανίων, τελικά βρήκε το κουράγιο να λύσει τη σιωπή της και να ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας, με συνέπεια ο 55χρονος πατέρας – βιαστής να συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η νεαρή εκδήλωνε επιληπτικές κρίσεις και με αυτή την αιτιολογία είχε σταματήσει να πηγαίνει στο σχολείο. Οι βιασμοί, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, γίνονταν και την ώρα που η μητέρα βρισκόταν στο σπίτι. Η άτυχη κοπέλα υποστήριξε ότι είχε μιλήσει στη μητέρα της για τον εφιάλτη που ζούσε, δίχως όμως να την πιστέψει.

Φρίκη: Δυο βιασμοί τη βδομάδα, την ανάγκαζε να βλέπουν πορνό

Οπως αναφέρει το neakriti, ο πατέρας – βιαστής είχε καταφέρει με απειλές και με χρήση σωματικής βίας να εξασφαλίσει τη σιωπή της. Αμέσως μετά τη σύλληψή του αρνήθηκε τις κατηγορίες, όμως στη συνέχεια ομολόγησε.

Από τις καταθέσεις που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί προκύπτει ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 12 ετών, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα. Πολλές φορές την επισκεπτόταν μέσα στη νύχτα, δίπλα στο δωμάτιο της μάνας – συζύγου (!), ενώ σε άλλες περιπτώσεις την οδηγούσε σε εξωτερικό χώρο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, ο πατέρας – βιαστής ανάγκαζε την άτυχη κόρη του να βλέπουν ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου στον ηλεκτρονική της υπολογιστή. Επιπλέον, φέρεται ότι από την ηλικία των 13 -μέχρι κα πρόσφατα- είχε αναλάβει να κάνει… μπάνιο την κόρη του!

«Ηταν πάρα πολύ όμορφη, κάτι πάθαινα και τα έκανα!»

Κατά τη μαραθώνια κατάθεσή του στους αστυνομικούς του Τμήματος Κισσάμου, ο πατέρας – βιαστής, σύμφωνα με το neakriti, εκστόμισε το εξής σοκαριστικό: «Ηταν πάρα πολύ όμορφη. Κάτι πάθαινα και τα έκανα».

Το κουβάρι της συγκλονιστικής υπόθεσης βιασμών και σεξουαλικής κακοποίησης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 27χρονη, σήμερα, κοπέλα γνώρισε ένα νεαρό και εγκατέλειψε το σπίτι της για να ζήσει μαζί του σε άλλη πόλη της Κρήτης. Ο πατέρας, τότε, όπως αναφέρει το neakriti, αντέδρασε έντονα εξαπολύοντας απειλές. Τότε η κοπέλα επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα και αποκάλυψε τον «Γολγοθά» της.

Σε βάρος του πατέρα βιαστή εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Χανίων για κακουργηματικές πράξεις βιασμού ανήλικής κατ’ εξακολούθηση, τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη της ηλικίας της κατ’ εξακολούθηση και άλλα αδικήματα. Ο δράστης μεταφέρθηκε στις φυλακές Τριπόλεως όπου θα παραμείνει μέχρι τη δίκη του.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X