ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι δίδυμες αδερφές που μεγάλωσαν και έγιναν δίδυμοι αδερφοί (vid)

Μια διαφορετική ιστορία, ένα κοινό ταξίδι

Οι δίδυμοι Angel και Fabian Griffin κάνουν τα πάντα μαζί: είναι επίδοξοι ράπερ, προπονούνται την ίδια ώρα στο γυμναστήριο και βγάζουν τα προς το ζην δουλεύοντας και οι δύο ως επαγγελματίες οδηγοί φορτηγού.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ίσως το γεγονός πως ένιωσαν την ίδια ανάγκη μπαίνοντας στα 20 τους να αλλάξουν το φύλο τους, καθώς και οι δύο είχαν γεννηθεί κοριτσάκια.

Τα 29χρονα σήμερα αδέλφια από την Ατλάντα των ΗΠΑ είχαν βέβαια πάντα ο ένας τον άλλο, κι έτσι τα δύσκολα βήματα του ταξιδιού τους έγιναν λίγο ευκολότερα.

Στην αρχή ήταν η επέμβαση και μετά η αδυσώπητη πραγματικότητα του φλερτ, μέσα στην άλλη αδυσώπητη πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν ως νεαροί μαύροι στην Αμερική. «Το δυσκολότερο πράγμα να είσαι διεμφυλικός άντρας είναι το όλο αστυνομικό θέμα», λέει χαρακτηριστικά ο Angel που τον σταματούν όπου τον δουν.

Για το ταξίδι τους, λένε πως το γνώριζαν και οι δύο από τα 10 τους πως δεν ήταν κορίτσια με την παραδοσιακή έννοια: «Ξέραμε πως είμασταν κάπως διαφορετικοί, αλλά δεν ξέραμε τι ήταν». Αυτό λέει και η μαμά τους Louise, πως πάντα έκαναν τα αγόρια και απεχθάνονταν τα γυναικεία ρούχα.

Όταν πήγαν στο Γυμνάσιο, ήξεραν τι φταίει: το φύλο τους. Προσπάθησαν μάλιστα να κρύψουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα στο σχολείο, δεν ήταν ωστόσο πάντα εύκολο. Ο Angel έμεινε μάλιστα έγκυος στα 21 του και απέκτησε τον γιο του, Carlos. Τότε ήταν βέβαια η μαμά του, αν και φόρεσε τη στολή και πήγε να πολεμήσει στο Ιράκ.

Όταν τηλεφώνησε μια μέρα στην αδερφή της για να της πει πως σκόπευε να αλλάξει το φύλο της, το ίδιο της ομολόγησε πως ήθελε να κάνει κι εκείνη! Τα δυο κορίτσια έκαναν ταυτοχρόνως την εγχείρηση στο Λας Βέγκας και ο μικρός Carlos το δέχτηκε λέει ευκολότερα απ’ όσο περίμενε η μαμά του που έγινε μπαμπάς...

newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X