ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζάπλουτος σχεδιαστής και γιος εμίρη «έφυγε» στα 39 σε πάρτι οργίων

Οι πληροφορίες και η σύνδεση με τον θάνατο του αδερφού του

Ο σχεδιαστής μόδας Χαλίντ Αλ Κασίμι, γιος του εμίρη Σουλτάν μπιν Μουχάμαντ Αλ Κασίμι και πρίγκιπας διάδοχος του εμιράτου της Σάρτζα, πέθανε στα 39 του χρόνια, όπως ανακοινώθηκε εχθές.

Ο Χαλίντ Αλ Κασίμι, που μόλις πριν από τρεις εβδομάδες παρουσίασε στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου τη νέα του κολεξιόν για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, αποσπώντας ενθουσιώδεις κριτικές ήταν ο δευτερότοκος γιος του κυβερνήτη της Σάρτζα, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Στο ομοσπονδιακό κράτος, που αποτελείται από επτά εμιράτα, έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος, με εντολή οι σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες.

Ο 39χρονος άνδρας είχε σπουδάσει αρχιτεκτονική και σχέδιο μόδας στη σχολή Central Saint Martins του Λονδίνου, και παρουσίασε την πρώτη του κολεξιόν, σε συνεργασία με τον fashion designer Έλιοτ Τζέιμς Φριζ, στη βρετανική πρωτεύουσα, το 2008.

Οι συνθήκες θανάτου του σχεδιαστή καλύπτονται από μυστήριο. Το υπουργείο Προεδρικών Υποθέσεων των ΗΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του πρίγκιπα διαδόχου της Σάρτζα, χωρίς ωστόσο να αναφέρει καμία λεπτομέρειες για το τι προκάλεσε τον χαμό του. «Προσευχόμαστε στον Μεγαλοδύναμο Αλλάχ να αναπαύσει την ψυχή του εν ειρήνη και να χαρίσει στην οικογένειά του κουράγιο και παρηγοριά», ανέφερε η ανακοίνωση.

anakoinosi

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του 39χρονου «έσβησε» από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σε ηλικία μόλις 24 ετών, πριν από περίπου δύο δεκαετίες.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, αναφέρουν ότι μπορεί να υπήρχαν κοινά στοιχεία ανάμεσα στους δύο τραγικούς θανάτους στην οικογένεια του εμίρη της Σάρτζα. Ειδικότερα, δημοσίευμα της Sun, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, αναφέρει ότι υπήρχαν σκληρά ναρκωτικά στο ρετιρέ διαμέρισμα του σχεδιαστή μόδας στο Νάιτσμπριτζ, όπου βρέθηκε το άψυχο κορμί του το πρωί της Δευτέρας. Αυτή η πληροφορία ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί από την αστυνομία του Λονδίνου.

«Πιστεύεται ότι είχε προηγηθεί ένα πάρτι όπου ορισμένοι καλέσμενοι πήραν ναρκωτικά και έκαναν σεξ και ότι ο ίδιος ο Σεΐχης Χαλίντ μπορεί να πέθανε εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών» αναφέρει η πηγή της Sun.

 

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X