ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο τρόμος που έζησαν τα παιδιά στο σπίτι ενός ζευγαριού το πρωί των Χριστουγέννων

Ένας 33χρονος έσφαξε τη γυναίκα του και τραυμάτισε τον 14χρονο γιο της

Στιγμές τρόμου έζησαν τα παιδιά που βρίσκονταν στο σπίτι ενός ζευγαριού όταν ένας 33χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα τη σύζυγό του και τραυμάτισε τον γιο της.

Την επίθεση παρακολούθησαν άλλα 5 παιδιά που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ το πρωί των Χριστουγέννων.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον ύποπτο να στέκεται πάνω από το 35χρονο θύμα, που έφερε πολλά τραύματα από μαχαίρι, έξω από το σπίτι τους νωρίς το πρωί των Χριστουγέννων.

«Τα παιδιά είπαν ότι ο 33χρονος μαχαίρωσε την 35χρονη μέσα στην κατοικία, την κυνήγησε έξω από αυτήν και συνέχισε να τη μαχαιρώνει όταν είχε βγει έξω», δήλωσε ο αστυνομικός Σκοτ Σμολ, σύμφωνα με τη New York Post.

Η μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Το άλλα θύμα, ένα 14χρονο αγόρι, βρέθηκε μέσα στο σπίτι με τραύματα από μαχαίρι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Κάποια στιγμή την ώρα της επίθεσης ένα από τα παιδιά μπήκε στη μέση, παίρνοντας το μαχαίρι από τον ύποπτο και το έκρυψε σε υπνοδωμάτιο του δεύτερου ορόφου του σπιτιού, σύμφωνα με την αστυνομία. Τα παιδιά, ηλικίας 8 έως 16 ετών, αναγνώρισαν τον σύζυγο ως τον υπεύθυνο για το φονικό και ο 33χρονος συνελήφθη.

Η αστυνομία διευκρίνισε πως όσοι βρίσκονταν στο σπίτι συνδέονται με κάποιο τρόπο…

newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση