ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο μυστηριώδης θάνατος 24χρονης Γαλλίδας σέρφερ στην Αυστραλία

Συγκλονισμένοι γονείς και φίλοι

Όπως πολλοί νέοι, ονειρευόταν μια ζωή γεμάτη διασκέδαση και περιπέτεια στην ηλιόλουστη Αυστραλία. Αλλά αυτές είναι οι τελευταίες φωτογραφίες της Γαλλίδας πρωταθλήτριας του σέρφινγκ Ποέτι Νοράκ, που πέθανε ξαφνικά κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό της.

Το 24χρονο μοντέλο είχε μετακομίσει στην Αυστραλία για ένα ταξίδι «όνειρο ζωής» προκειμένου να ακολουθήσει τα όνειρά της για το σέρφινγκ, στο οποίο είχε ήδη κατακτήσει αρκετά τρόπαια. Η δημοφιλής αθλήτρια εργαζόταν και ταξίδευε στην Αυστραλία για πάνω από ένα χρόνο, ενώ είχε κάνει και ένα ταξίδι στην Ταϊτή. Σε μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από μήνες, είχε γράψει στους φίλους της να «συνεχίσουν να κάνουν ότι αγαπούν». «Ανεξάρτητα από το πόσες φορές αποτυγχάνετε, το πόσα λάθη κάνετε, μην σπαταλάτε τον χρόνο σας. Μαθαίνεις. Και όσο συνεχίζεις να κάνεις με πάθος αυτό που αγαπά και εργάζεσαι σκληρά για αυτό που πραγματικά θέλεις, στο τέλος πάντα αξίζει» είχε γράψει.

Η 24χρονη είχε περάσει τον χρόνο της απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα στο Μπάιρον Μπέι, το Νόοσα και την ακτή Sunshine – γνωστά σημεία για τις αξιοζήλευτες συνθήκες για σέρφινγκ. Αλλά η φιλόδοξη αθλήτρια έχασε την ζωή της κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες το περασμένο Σαββατοκύριακο και οι γονείς της έχουν πετάξει από την Γαλλία για την Αυστραλία προκειμένου να πάρουν το πτώμα της κόρης τους. 

«Ήταν πάντα η χαρά της ζωής»

Μια παιδική της φίλη είπε ότι η λαμπρή σέρφερ ήταν πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη. Σε ένα αφιέρωμα στην αθλήτρια , η Έμμα Πιάρτ εξήγησε πως η Νοράκ είχε πάει στην Αυστραλία για να συνεχίσει το πάθος της για το σέρφινγκ. «Για μένα είναι πολύ δύσκολο να χάνω μια φίλη με την οποία μεγάλωσα. Θα θυμόμαστε το γέλιο της και την καλή της διάθεση».

Αλλά σε ένα βίντεο με ερωταπαντήσεις που δημοσιεύτηκε στο YouTube, η Νόρακ υπαινίχθηκε ότι υπήρχε μια σκοτεινή πλευρά στην περιπέτειά της στην Αυστραλία. «Θα συνιστούσα στο πρώην αφεντικό μου να βγει από την ‘φούσκα’ του για να καταλάβει ότι οι ταξιδιώτες αξίζουν επίσης σεβασμό, όπως κάθε άνθρωπος» είχε πει στο βίντεο. Η 24χρονη κοπέλα εργαζόταν σε ένα φυτώριο κατά την διάρκεια της διαμονής της στην Αυστραλία, ενώ έψαχνε και για αγροτικές εργασίες προκειμένου να εξασφαλίσει την βίζα εργασίας για δεύτερη χρονιά. Όπως είχε πει, η δουλειά ήταν «αρκετά βαρετή» καθώς έκανε «το ίδιο πράγμα κάθε μέρα», αλλά ήταν χαρούμενη που είχε βελτιώσει τα αγγλικά της.

Γνωστή στην πατρίδα της - Είχε κατακτήσει μετάλλια στο σέρφινγκ

Ήταν γνωστή στους φαν του σέρφινγκ στην πατρίδα της την Γαλλία. Καθώς είχε έρθει δεύτερη στο εθνικό πρωτάθλημα το 2018 και τρίτη το 2016. Σε δήλωσή της η γαλλική ομοσπονδία σέρφινγκ ανέφερε πως το άθλημα έχασε μια νεαρή και ταλαντούχα σέρφερ που είχε διαδώσει το πάθος της για το άθλημα.

Η 24χρονη συνήθιζε να κάνει σερφινγκ με τον πατέρα της από την ηλικία των 6 ετών, στην πόλη όπου διέμεναν, το Les Sables d'Olonne.΄Ηταν ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναρτούσε συχνά φωτογραφίες από το αγαπημένο της άθλημα.

iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X