ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Μάικλ Τζάκσον με κακοποιούσε πίσω από μια πόρτα με πινακίδα "Μην Ενοχλείτε"»

Το φωτογραφικό υλικό που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας

Με το δέος αποτυπωμένο στην έκφραση του προσώπου του, ο πεντάχρονος Γουέιντ Ρόμπσον σφίγγει το χέρι του Μάικλ Τζάκσον σε μια φωτογραφία του 1989.

Το χαριτωμένο αγοράκι, που έτρεφε πάντα μεγάλο πάθος για το χορό, είχε μόλις κερδίσει έναν διαγωνισμό που του έδινε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον «ήρωά» του, στο πλαίσιο μιας τηλεοπτικής εκπομπής.

Δύο χρόνια αργότερα, ωστόσο, ο τραγουδιστής θα άρχιζε να κακοποιεί σεξουαλικά το αγόρι, τραυματίζοντας για πάντα την ψυχή του, όπως ισχυρίζεται ο 36χρονος σήμερα Ρόμπσον.

Η παρακάτω εικόνα είναι ανάμεσα στο φωτογραφικό υλικό που παρουσιάζεται στο καινούργιο ντοκιμαντέρ με τίτλο Leaving Neverland και έχει προκαλέσει σάλο σε διεθνές επίπεδο, παρουσιάζοντας μαρτυρίες των θυμάτων του «παιδόφιλου» Μάικλ Τζάκσον.

Οι φαινομενικά αθώες φωτογραφίες δείχνουν τον Ρόμπσον να επισκέπτεται το σπίτι του Τζάκσον μαζί με τους γονείς του και την αδερφή του. Σε άλλες φωτογραφίες, ο ποπ σταρ ποζάρει μαζί με ένα άλλο φερόμενο θύμα του, που ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε από τον τραγουδιστή σε ηλικία 10 ετών.

Ο Ρόμπσον, που σήμερα εργάζεται ως χορογράφος, περιγράφει στο ντοκιμαντέρ πώς ο σταρ προσέγγισε φιλικά τον ίδιο και την οικογένειά του, και στη συνέχεια άρχισε να κακοποιεί σεξουαλικά το αγόρι σε ένα δωμάτιο του ράντσου του. Μάλιστα, πριν ξεμοναχιάσει το αγόρι στο συγκεκριμένο δωμάτιο, συνήθιζε να κρεμά έξω από την πόρτα μια πινακίδα που έγραφε «Μην Ενοχλείτε».

Στο ντοκιμαντέρ, που πρόκειται να προβληθεί την επόμενη εβδομάδα στη βρετανική τηλεόραση, o 36χρονος αποκαλύπτει ότι ο Τζάκσον τον εξανάγκαζε σε σεξουαλικές πράξεις στα εφτά του χρόνια, ενώ οι γονείς του κοιμόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο. Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη η εμπιστοσύνη που έτρεφαν στον σταρ, που επέτρεψαν στον γιο τους να μείνει μόνος του για αρκετές μέρες στο ράντσο του Τζάκσον, ενώ εκείνοι ταξίδευαν στην Αμερική.

Εκείνο το διάστημα ήταν και το πιο εφιαλτικό για το αγόρι, αφού κάθε βράδυ έπεφτε θύμα των ορέξεων του σταρ.

Μιλώντας για τον Τζάκσον, ο Ρόμπσον αναφέρει στο ντοκιμαντέρ: «Ήταν ένα από τα πιο καλοσυνάτα, τρυφερά, ευγενικά άτομα που έχω γνωρίσει ποτέ. Με βοήθησε απίστευτα με την καριέρα μου και τη δημιουργικότητά μου. 'Ομως η αλήθεια είναι ότι με κακοποιούσε σεξουαλικά για επτά χρόνια.

Σε μια άλλη φωτογραφία βλέπουμε τον Τζάκσον να πετάει χαρτονομίσματα στον αέρα με ένα άλλο από τα φερόμενα θύματά του, τον 40χρονο σήμερα Τζέιμς Σέιφτσακ.

Ο Σέιφτσακ γνώρισε για πρώτη φορά τον Τζάκσον όταν ήταν εννέα ετών και εμφανίστηκαν μαζί σε μια διαφήμιση της Pepsi. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ο ποπ σταρ άρχισε να τον κακοποιεί έναν χρόνο αργότερα, κάτι που κράτησε για χρόνια.

Ο ίδιος αποκάλυψε στον δημιουργό του ντοκιμαντέρ ότι ο παιδόφιλος τραγουδιστής τον «επιβράβευε» με κοσμήματα όταν έμενε ικανοποιημένος στο κρεβάτι και ότι είχε φτάσει στο σημείο να... σκηνοθετήσει έναν ψεύτικο γάμο για τον ίδιο και το αγόρι.

Μια άλλη αδημοσίευτη μέχρι πρόσφατα εικόνα δείχνει τον Τζάκσον να κάθεται στο παιδικό κρεβάτι του Σέιφτσακ κρατώντας μια μπάλα.

Πηγή: protothema 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X