ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Ιρανός «Μέσι» κατηγορείται ότι εξαπάτησε 23 γυναίκες για να κάνουν έρωτα μαζί του

Ο ίδιος ωστόσο αρνείται όλες τις κατηγορίες

Μπλεξίματα έχει ο Ρεζά Παραστές, ο αποκαλούμενος και Ιρανός «Μέσι» λόγω της ομοιότητάς του με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ.

Ο Παραστές φέρεται να κατηγορείται ότι εξαπάτησε 23 γυναίκες για να κάνουν σεξ μαζί του υποστηρίζοντας ότι είναι ο πραγματικός Λιονέλ Μέσι.

Τις σχετικές πληροφορίες μετέδωσε στις αρχές της εβδομάδας η ισπανική εφημερίδα Marca με τον Παραστές να αρνείται κάθε κατηγορία.

«Ένα ψευδές δημοσίευμα για μένα κάνει το γύρο του διαδικτίου αναφέροντας ότι κοιμήθηκα με 23 γυναίκες γιατί πίστεψαν ότι είμαι ο Λιονέλ Μέσι. Παρακαλώ μην κάνετε παιχνίδι με την υπόληψη και την αξιοπιστία ενός ανθρώπου» απάντησε ο Ιρανός με βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

«Αν η είδηση ήταν αληθινή θα ήμουν ήδη στη φυλακή» πρόσθεσε ο 26χρονος Ιρανός ανακοινώνοντας ότι «θα κάνω τα πάντα προκειμένου να διασφαλίσω ότι θα "καθαρίσει" το όνομά μου».

Ο Παραστές αξιοποιώντας την ομοιότητά του με τον Μέσι έχει καταφέρει να φτάσει τους 700.000 followers στο Instagram τροφοδοτώντας συνεχώς τον λογαριασμό του με φωτογραφίες σε πόζες που θυμίζουν τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

 

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση