ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Φιλιππίδης με έκανε να μη θέλω να πάω για δουλειά...»

Τι δήλωσε ο Πάνος Σταθακόπουλος

Για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και το δυσάρεστο κλίμα που δημιουργούσε στον εργασιακό χώρο ο ηθοποιός, που κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα, μίλησε ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία τους στο παρελθόν.

Αρχικά, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του, τον οποίο και χαρακτήρισε «εκρηκτικό». «Είχε κάποιες εξάρσεις. Δεν ξέρω αν ήταν η έπαρση ή ο χαρακτήρας του. Πολλούς, κι εμένα μαζί, μας έκανε να λέμε "δεν θέλω να πάω στη δουλειά". Έχει τύχει και με άλλους ηθοποιούς, που είτε είναι τώρα στη ζωή είτε όχι. Είναι, όμως, μεμονωμένες περιπτώσεις ευτυχώς», δήλωσε.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως σε καμία περίπτωση δεν είναι αχάριστος, αφού ο Πέτρος Φιλιππίδης τον είχε επιλέξει ανάμεσα σε άλλους για τη δουλειά, όμως τον στεναχωρεί που εκμεταλλεύτηκε την εξουσία του.

«Πραγματικά με στενοχωρεί, γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι που τους έχει δώσει ο Θεός, σχεδόν τα πάντα, ταλέντο, τύχη... Δεν είμαι αχάριστος, με πήρε από δουλειά που με είδε στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στον Άμλετ και κάναμε το Κλειδί που πήγε δύο χρόνια. Δεν είμαι αχάριστος, αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Δε σημαίνει ότι επειδή τον ευχαριστώ, θα είμαι και υποχρεωμένος απέναντι του», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήθελα να φύγω από τη δουλειά και λέω "θα το κάνω εγώ στα τόσα χρόνια πρώτη φορά να φύγω από δουλειά;". Ήξερα και πώς θα ακουστεί απ΄ έξω και από την άλλη το θεωρούσα και ήττα. Φίλοι και συνάδελφοι μου έλεγαν "μείνε, θα πάμε περιοδεία κι εκεί τα πράγματα θα καλυτερεύσουν ενδεχομένως" και λέω θα μείνω», εξήγησε ο ηθοποιός.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση