ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάικ Θαλασσίτης: Τα τραγικά περιστατικά που τον «στοίχειωσαν»

Βρέθηκε νεκρός σε δάσος κοντά στο σπίτι του

Ο Μάικ Θαλασσίτης, κυπριακής καταγωγής, γεννήθηκε στο Εντμοντον, πρώην ποδοσφαιριστής ο οποίος έγινε γνωστός στη Μεγάλη Βρετανία από τη συμμετοχή του σε παιχνίδια ριάλιτι βρέθηκε νεκρός σε δάσος κοντά στο σπίτι του στο Εσσεξ της Βρετανίας.

Ο Μάικ Θαλασσίτης είχε αγωνιστεί στην League 2 του αγγλικού πρωταθλήματος και όταν τελείωσε η ποδοσφαιρική του καριέρα, γνώρισε μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία συμμετέχοντας στην τρίτη σεζόν του ριάλιτι Love Island, το καλοκαίρι του 2017 και στη συνέχεια στο Celebs Go Dating.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Θαλασσίτης είχε μετακομίσει στο σπίτι της γιαγιάς του, ηλικίας 94 ετών, ώστε να την προσέχει όλο το 24ωρο και του στοίχισε πολύ ο θάνατός της.

Λίγους μήνες νωρίτερα, ο Θαλασσίτης είχε χάσει και τον καλύτερό του φίλο, τον Ντάνι Κατς, που έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων.

Οπως μεταδίδει η Daily Mail, ο Θαλασσίτης περνούσε δύσκολη περίοδο, μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του από την Μέγκαν ΜακΚένα, σταρ του The Only Way Is Essex. Πρώην συμπαίκτες του τόσο στις ποδοσφαιρικές ομάδες που αγωνίστηκε όσο και στα ριάλιτι που συμμετείχε έσπευσαν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να εκφράσουν τη λύπη τους για τον χαμό του Θαλασσίτη, ενώ πολλοί είναι και οι θαυμαστές του 26χρονου που συλλυπήθηκαν την οικογένεια του νεαρού τηλεστάρ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών της χώρας αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X