ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νόμιζε ότι επεξεργαζόταν φωτογραφίες και έμαθε τη φριχτή αλήθεια

Τα αρρωστημένα γούστα ενός φωτογράφου

Εξοργισμένη η πρώην σύντροφος του φωτογράφου Phil Davidson που αποφυλακίστηκε 8 μήνες μετά τη φυλάκισή του για παιδική πορνογραφία.
Ήταν τον Σεπτέμβριο του περασμένου χρόνου που ο φωτογράφος γάμων Phil Davidson φυλακίστηκε για παρακολούθηση και κατοχή σκληρού υλικού από παιδική πορνογραφία.

Η πρώην σύντροφός του Donna Winchester πίστευε ότι έμενε μέχρι αργά στον υπολογιστή του για να επεξεργάζεται τις φωτογραφίες νεόνυμφων. Ανακάλυψε τη φριχτή αλήθεια μόνο όταν έκανε έφοδο σπίτι τους η αστυνομία μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο 40χρονος πατέρας δύο παιδιών έκανε αναζητήσεις με όρους όπως «βιασμός μωρών» και «βιασμός παιδιών» για να κατεβάσει το ανατριχιαστικό υλικό με παιδική πορνογραφία.

Είχε κατεβάσει 527 βίντεο με παιδική πορνογραφία. Ορισμένα αφορούσαν υλικό σκληρής σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών ακόμα και 18 μηνών. Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως χρειάστηκαν 3,5 μέρες για να καταφέρουν να τα δουν.

Ο Davidson από το Κεντ ισχυρίστηκε πως όσα έβλεπε του προσέφεραν ανακούφιση από την κατάθλιψη. «Η αστυνομία με καθησύχασε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως ακούμπησε τα παιδιά μας. Αλλά ακόμα με ανατριχιάζει ότι ο πατέρας τους είναι τόσο επικίνδυνος. Δεν δικαιολογείται αυτό που έκανε. Οι φράσεις που έκανε τις αναζητήσεις με αηδιάζουν. Νιώθω ένοχη που δεν είχα συνειδητοποιήσει τι έκανε. Είχε την τέλεια κάλυψη ως φωτογράφος γάμων. Όλα αυτά τα βράδια που έλεγε ότι επεξεργαζόταν φωτογραφίες. Με αρρωσταίνει που σκέφτομαι τι έκανε» δήλωσε στη Mirror.

Ομολόγησε για την παιδική πορνογραφία

O 40χρονος, που εργαζόταν και ως οδηγός λεωφορείου, συνελήφθη όταν η αστυνομία συνέδεσε την IP του με παιδική πορνογραφία. Η Donna Winchester ήταν παντρεμένη μαζί του για 14 χρόνια. Υποστήριξε πως η προσωπικότητά του άλλαξε όταν έκαναν παιδιά. Είχε γίνει πιο απόμακρος και ξενυχτούσε για να παίζει video games.

Ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη αλλά ουσιαστικά χωρισμένοι από το 2011 όταν βρήκε μηνύματά του που αποκάλυπταν μια σειρά από εξωσυζυγικές σχέσεις. Ήταν στις 19 Δεκεμβρίου 2017 που η αστυνομία έκανε έφοδο σπίτι τους. «Δεν με κοίταζε στα μάτια. Το πρόσωπό του είχε την ίδια ενοχή όπως και όταν είχα ανακαλύψει τις εξωσυζυγικές σχέσεις του. Είχε την ψευδαίσθηση ότι θα τον κάλυπτα. Μου είπε να μην τους πω τίποτα».

Η 38χρονη παρέδωσε τους παρέδωσε όλες τις συσκευές του Davidson και πήρε τα παιδιά από το σπίτι όσο έψαχναν οι αστυνομικοί. Ο Davidson παραδέχτηκε την ενοχή του στο δικαστήριο και υποστήριξε πως ανακούφιζε με αυτόν τον τρόπο την κατάθλιψή του. Καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλακή αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από 8 μήνες.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X