ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέοι κανόνες στα μπουζούκια της Ελλάδας - Που θα ρίχνουν τα λουλούδια

«Ο χορός στην πίστα δεν επιτρέπεται»

Αλλαγές και στον τρόπο λειτουργίας για τα μπουζούκια φέρνει όπως είναι φυσικό ο κορωνοιός. Μπορεί να ανοίγουν τις πόρτες τους, αλλά τα πράγματα θα είναι αρκετά διαφορετικά, σε σχέση με πριν.

Σύμφωνα με τον υγιεινολόγο, λέκτορα του πανεπιστημίου δυτικής Αττικής Κώστα Ντελέζο τα κέντρα διασκέδασης θα πρέπει να τηρούν συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να μην υπάρχει διασπορά του κορωνοϊού.

«Υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες είτε είναι ανοιχτός ο χώρος, είτε κλειστός. Στον ανοιχτό το χώρο είναι ευκολότερα διαχειρίσιμα τα πράγματα. Πολλά από αυτά τα μαγαζιά είναι κλειστά. Το μπαρ δεν λειτουργεί, δεν έχουμε όρθιους θαμώνες» είπε ο κ. Ντελέζος μιλώντας στο στην τηλεόραση του OPEN.

Σύμφωνα με τον ίδιο σε κάθε τραπέζι επιτρέπονται έξι καρέκλες. «Οι καναπέδες δεν υπάρχουν, μόνο τραπέζια με καρέκλες», είπε ο κ. Ντελέζος.

Ο υγιεινολόγος αναφέρθηκε και στο επίμαχο θέμα της ρίψης λουλουδιών που χαρακτηρίζει τη διασκέδαση στα μπουζούκια. «Θα συνεχίσουν να υπάρχουν», επισήμανε, όμως πλέον θα πρέπει να τα ρίχνουν στα πόδια των τραγουδιστών και όχι στο πρόσωπο.

«Ο χορός στην πίστα δεν επιτρέπεται», είπε και υπενθύμισε: «Ο ιός είναι εδώ, μας το θυμίζει συνέχεια».

Πηγή: Protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X