ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νεκρός ένας από τους ΤΟP-10 καταζητούμενους των ΗΠΑ (vıd)

Τον πυροβόλησαν πράκτορες του FBI

Αντρέας Γιωργαλλάς

Το FBI τον είχε κατατάξει στους 10 πιο επικίνδυνους καταζητούμενους εγκληματίες αφού είχε κατηγορηθεί για αρκετές υποθέσεις σεξουαλικών επιθέσεων. Ο 47χρονος Greg Alyn Carlson έπεσε νεκρός από πυρά πρακτόρων που προσπάθησαν να τον συλλάβουν στην Βόρεια Καρολίνα.

Την περασμένη Τετάρτη (13/02) αστυνομικός εντόπισε τον Carlson σε ένα ξενοδοχείο στο Apex της Βόρειας Καρολίνας, οι πράκτορες του FBI έστησαν επιχείρηση για σύλληψή του κάνοντας έφοδο στο δωμάτιο του καταζητούμενου ο οποίος ήταν οπλισμένος. Ένας πυροβολισμός από πράκτορα έριξε νεκρό τον 47χρονο.


Γελένα: «Στη φόρα» νέες γυμνές φωτογραφίες που έστελνε στον Βράνιες! (pics)


Ο Greg Alyn Carlson μπήκε στην λίστα του FBI το περασμένο Σεπτέμβριο, το 2017 είχε συλληφθεί στο Los Angeles με την κατηγορία ότι μπήκε παράνομα στο σπίτι γυναίκας την οποία κακοποίησε σεξουαλικά. Τον Νοέμβρη του ίδιου χρόνου ενεπλάκη σε μια μανιασμένη καταδίωξη με την αστυνομία ενώ είχε κατηγορηθεί για άλλες 3 επιθέσεις κατά γυναικών.

Ο ειδικός πράκτορας του FBI Scott Garriola είπε ότι, «αυτός ο άντρας είναι ο χειρότερος εφιάλτης των γυναικών», και πρόσθεσε, «δρούσε αθόρυβα μπαίνοντας στα σπίτια των θυμάτων του τα οποία κακοποιούσε με βίαιο τρόπο».

Ο Carlson είχε χαρακτηρισθεί ως «οπλισμένος και επικίνδυνος» ενώ είχε οριστεί πληροφορία 100 χιλιάδων δολαρίων για οποιαδήποτε πληροφορία που θα οδηγούσε στην σύλληψή του.

 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X