ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νεκρό πρώην «κουνελάκι» του Playboy (pıcs)

Το προφητικό tweet λίγο πριν τον θάνατό της

Νεκρή βρέθηκε το πρώην μοντέλο του Playboy και «αστέρι» του Big Brother, Natacha Jaitt.

Το άψυχο και γυμνό σώμα του 41χρονου πρώην μοντέλου, που γεννήθηκε στην Αργεντινή, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο μετά από ένα πάρτι στο Μπουένος Άιρες.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν ενδείξεις για χρήση ναρκωτικών, αλλά ένα μυστήριο πλανάται γύρω από το θάνατό της, καθώς το πρώην μοντέλο του Playboy φαίνεται να είχε προβλέψει το θάνατό του μόλις λίγους μήνες νωρίτερα.

Τον Απρίλιο του περασμένου έτους, η 41χρονη είχε γράψει στο Twitter:

«ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω, δεν πρόκειται να πάρω υπερβολική δόση κοκαΐνης και να πνιγώ στην μπανιέρα ή να αυτοπυροβοληθώ. Έτσι, αν κάτι τέτοιο συμβεί, δεν ήμουν ΕΓΩ. Αποθηκεύστε αυτό το tweet», έγραψε στα ισπανικά, σύμφωνα με τους Buenos Aires Times.

Το προφητικό tweet δημοσιεύθηκε, λίγο μετά την αποκάλυψή της σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, ότι πολλά δημόσια πρόσωπα -μεταξύ των οποίων πολιτικοί, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και αστέρες του αθλητισμού- συμμετείχαν σε κύκλωμα παιδεραστείας.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, λένε ότι ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά εμπλέκεται και ένας στενός φίλος του πάπα Φραγκίσκου.

Σύμφωνα με τους Buenos Aires Times, υπάρχουν τώρα «μη επιβεβαιωμένες αναφορές» ότι η 41χρονη μητέρα δύο παιδιών κατανάλωσε «υπερβολική ποσότητα κοκαΐνης, LSD και σαμπάνιας» την Παρασκευή - τη νύχτα που βρέθηκε σε ένα πάρτι με έναν φίλο της.

Αλλά παρά το γεγονός ότι τα τοπικά πρακτορεία ειδήσεων αναφέρουν ότι το πόρισμα της αυτοψίας έδειξε ότι η Natacha Jaitt υπέστη πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων χωρίς να υπάρχει ένδειξη βίας, ο αδελφός της ισχυρίζεται ότι η 41χρονη δεν θα είχε πάρει ναρκωτικά, καθώς θα είχαν αντιδράσει με τη φαρμακευτική αγωγή που μόλις είχε αρχίσει να παίρνει.

Αυτός και ο δικηγόρος του πρώην μοντέλου είναι πεπεισμένοι ότι ο θάνατος της ήταν δολοφονία και δεν προήλθε από υπερβολική δόση, ενώ η αστυνομία ερευνά τώρα την υπόθεση.

Η Natacha Jaitt, η οποία έγινε γνωστή επειδή εγκατέλειψε την Αργεντινή για να πάει στην Ισπανία με μόλις 10 δολάρια στην τσέπη της, επέζησε από ένα αιματηρό επεισόδιο, όταν ένας έφηβος την μαχαίρωσε στο λαιμό το 2016.

Τους τελευταίους μήνες, το πρώην «κουνελάκι» του Playboy ισχυριζόταν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού και ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή της.

Οι θεωρίες συνωμοσίας που σχετίζονται με τον μυστηριώδη θάνατό της δεν λείπουν από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ισχυρίζονται ότι το προφητικό tweet του πρώην μοντέλου, τον Απρίλιο του 2018, είναι ενδεχομένως η «απόδειξη» ότι η 41χρονη δεν πέθανε από υπερβολική δόση.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X