ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα καταγγελία «καίει» τον Λιγνάδη

Στο «μικροσκόπιο» της ανακρίτριας βρίσκεται νέα μαρτυρία

Στην τελική ευθεία μπαίνει η έρευνα που αφορά στην τρίτη καταγγελία για βιασμό σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, την ώρα που στο «μικροσκόπιο» της ανακρίτριας βρίσκεται νέα μαρτυρία ενός 25χρονου που, επίσης, δηλώνει θύμα του προφυλακισμένου σκηνοθέτη.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας αξιολογεί τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν μετά την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε με αφορμή την τρίτη κατά σειρά μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει αν θα ασκηθεί σε βάρος του νέα ποινική δίωξη για το κακούργημα του βιασμού.

Ο μηνυτής, ο οποίος είναι Έλληνας και δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, φέρεται να καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον κατηγορούμενο στο σπίτι του το 2018. Μάλιστα, εμφανίζεται να έχει ισχυριστεί ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης του έδειξε πορνογραφικό υλικό στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του δίνοντας νέα διάσταση στην έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτης Λιγνάδης για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει ήδη δώσει εξηγήσεις από τις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται και φέρεται να αρνείται κατηγορηματικά όσα του αποδίδει ο νεαρός.

Παράλληλα, στα χέρια της ανακρίτριας, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται η καταγγελία ενός 24χρονου που φέρεται να καταγγέλλει τον σκηνοθέτη για τον βιασμό του πριν από 7 χρόνια όταν ήταν μόλις 17 ετών. Πρόκειται για την τέταρτη καταγγελία που εξετάζεται από την δικαστική λειτουργό η οποία σύντομα αναμένεται να αποφασίσει τα επόμενα βήματα της.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X