ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μύκονος: Συνωστισμός παντού και η κατάσταση ξεφεύγει

Ο ένας πάνω στον άλλο οι τουρίστες

Τι κι αν ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης επισκέφτηκε την Μύκονο και άρχισαν ήδη οι έλεγχοι; Η κατάσταση σε κλαμπ αλλά και μέσα στην Χώρα δείχνει ότι έχει ξεφύγει με τον συγχρωτισμό να δίνει και να παίρνει.

Την Τετάρτη το βράδυ στο Queen και λίγα μέτρα πιο κάτω, έξω από τα Astra και το Bomboniere πελάτες που περίμεναν να μπουν ήταν κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο.

Σωματοφύλακες που περίμεναν τους VIP πελάτες τους και παρέες από νεαρούς ήταν κολλημένοι μεταξύ τους χωρίς καμία απόσταση ασφαλείας, λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα.

Για μάσκα ή αποστάσεις ασφαλείας ούτε λόγος φυσικά, ενώ η αναμονή ξεπερνούσε τα τριάντα λεπτά για τις παρέες που αδημονούσαν να εισέλθουν στα προαναφερθέντα μαγαζιά.

Ενδεικτικές της επικρατούσας κατάστασης είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr για τον χαμό που επικρατούσε χθες το βράδυ στα Ματογιάννια.

Σε δεκαπέντε ελέγχους σε beach bar και κέντρα διασκέδασης της Μυκόνου προχώρησε χθες το βράδυ η Αστυνομία, ενώ συνελήφθη και ένας ενοικιαστής βίλας για διοργάνωση πάρτι.

Ωστόσο, «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της… Μυκόνου». Το φετινό πρωτόγνωρο καλοκαίρι της πανδημίας, η διασκέδαση για όσους δεν αγνοούν επιδεικτικά την απειλή του φονικού ιού, έχει -και πρέπει να- προσαρμοστεί στα νέα επιδημιολογικά δεδομένα που αλλάζουν διαρκώς. Και ανησυχητικά. Όχι πάντως στη Μύκονο.

Ο χορός, το κέφι, το γλέντι συνεχίζεται σαν να μην υπάρχει αύριο… Για την ακρίβεια, σαν να μην έχουν συνειδητοποιήσει οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών ότι παίζουν ρώσικη ρουλέτα με τη μετάδοση του θανατηφόρου ιού.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X