ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπροστά σε άλλο μαθητή έκανε έρωτα με τον 13χρονο η ασυγκράτητη δασκάλα! (pics)

Στη δημοσιότητα τα «παθιασμένα» της μηνύματα

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση της δασκάλας Μπρίτανι Ζαμόρα που έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Η δασκάλα συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τον Μάρτιο του 2018, όμως στοιχεία από την έρευνα της αστυνομίας έρχονται τώρα στο φως από την εφημερίδα Arizona Republic.

Από την κατάθεση του μαθητή που έπεσε θύμα της, αλλά και ενός ακόμα συμμαθητή του, προκύπτει ότι η 28χρονη δασκάλα έκανε σεξ με τον 13χρονο μαθητή της μέσα στην τάξη, ενώ ο συμμαθητής του βρισκόταν επίσης εκεί και τους έβλεπε!

Σε άλλη περίπτωση, η δασκάλα άγγιζε τον μαθητή σεξουαλικά, ενώ ήταν παρόντες και όλοι οι υπόλοιποι μαθητές της τάξης, ενώ οι δυο τους αντάλλασσαν όχι μόνο γραπτά μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου μέσω κινητού, αλλά και γυμνές φωτογραφίες και «ραβασάκια» μέσα στην τάξη!

Από την μαγνητοφωνημένη κατάθεση του 13χρονου στις αρχές, προκύπτει ότι η δασκάλα του τον άγγιζε στο γραφείο της, ενώ προσποιούταν ότι έψαχνε κάτι στο συρτάρι της και οι υπόλοιποι μαθητές απασχολούνταν με κάποια άσκηση.

Μεταξύ άλλων, το αγόρι έδινε στην δασκάλα του «ραβασάκια» ένα από τα οποία έγραφε «είσαι σέξι», όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα το αστυνομικό τμήμα που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο 13χρονος εξάλλου είπε στην αστυνομία ότι έστελνε γυμνές φωτογραφίες του στην Ζαμόρα και πως κι εκείνη του είχε στείλει μία γυμνή της φωτογραφία και μία με τα εσώρουχα.

Στα μηνύματα που του έστελνε η δασκάλα δεν ήταν καθόλου προσεκτική: «Έλεγε πως ήθελε να μου πάρει... και ότι το "πράμα" μου είναι πολύ μεγάλο και τέτοια πράγματα», λέει το αγόρι στην κατάθεσή του.

Η σχέση δασκάλας - μαθητή επί εβδομάδες περιοριζόταν στην ανταλλαγή μηνυμάτων, ώσπου ένα βράδυ που το παιδί βρισκόταν στους παππούδες του, η δασκάλα του έγραψε «αν θα μπορούσε να περάσει και να του δείξει πόσο τον αγαπούσε».

Τότε ο 13χρονος το έσκασε από το σπίτι των παππούδων του και την συνάντησε μέσα στο αυτοκίνητό της στην άκρη του δρόμου. Φιλήθηκαν και έκαναν στοματικό σεξ, πριν τους διακόψει ένα τηλεφώνημα από τον άντρα της 28χρονης!

Η Μπρίτανι Ζαμόρα όμως δεν πτοήθηκε. Έκανε το ίδιο και το επόμενο βράδυ, όταν και έκανε σεξ με τον μαθητή της μέσα στο αυτοκίνητό της.

Αν και εκείνη του είχε ζητήσει να μην το πει σε κανέναν, ο 13χρονος είπε όσα γίνονταν με την δασκάλα του σε έναν συμμαθητή του.

Λίγο καιρό αργότερα, η Ζαμόρα κράτησε με την πρόφαση εργασίας τα δύο αγόρια στην τάξη μετά το μάθημα και αφού ζήτησε από τον συμμαθητή του 13χρονου να... κρατάει τσίλιες μην τους πιάσει κανείς, έκανε σεξ μαζί του, με τον άλλο έφηβο παρόντα στην τάξη!

«Απλώς το έκαναν, ήταν πολύ άβολο», είπε το παιδί στους αστυνομικούς.

Μάλιστα, την επόμενη μέρα η Ζαμόρα του ζήτησε να το ξανακάνει, όμως εκείνος αρνήθηκε.

Πάντως, το αγόρι ισχυρίζεται πως ποτέ η δασκάλα δεν έκανε καμία κίνηση να του ριχτεί.

 

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X