ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπιμπίλας: «Έλαβα εξώδικα από δύο ανεμβολίαστους ηθοποιούς»

Την αποκάλυψη πως ο άγνωστος που πλησίασε τον Γιώργο Παράσχο αναφορικά με την υπόθεση των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού, δεν ήταν ηθοποιός, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΗ

Στην καταγγελία που έκανε ο Γιώργος Παράσχος για κύκλωμα πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού στον χώρο της showbiz αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Τον Γιώργο Παράσχο δεν τον πλησίασε συνάδελφός μας, αλλά ένας άγνωστος άνθρωπος, εκτός του χώρου και νομίζω το λάθος το δικό μου είναι ότι δεν κράτησα τα στοιχεία του», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στο T-live. Και συνέχισε: «Ήταν μαζί με άλλους συναδέλφους μας και τον πλησίασε ένας άγνωστος. Τις επόμενες ημέρες και ο ίδιος ο Γιώργος θα ενταχθεί στο ΣΕΗ γιατί πρέπει να μου καταθέσει όλο αυτό το περιστατικό. Αν συμβεί όμως από κάποιον ηθοποιό, τότε αυτό είναι εγκληματική ενέργεια».

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), αποκάλυψε ότι έχει λάβει δύο εξώδικα από ανεμβολίαστους ηθοποιούς. «Και στους ηθοποιούς υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί, προσωπικά έχω πάρει και ένα εξώδικο από δύο μη εμβολιασμένους ηθοποιούς» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΗ. «Θεώρησαν ότι απομακρύνθηκαν από την παράσταση στο Ηρώδειο διότι έκαναν πρόβες στο Σπίτι του Ηθοποιού όπου στο Σπίτι του Ηθοποιού είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός προκειμένου να γίνονται και οι πρόβες» συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X