ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπελάδες για μοντέλο που πόζαρε topless με τουφέκι εφόδου και πιστόλι (vid)

Συνελήφθη για διακίνηση όπλων

Μια 19χρονη είχε τη φαεινή ιδέα να ποστάρει στο Instagram topless φωτογραφίες της με τουφέκι εφόδου και πιστόλι, με αποτέλεσμα να κινήσει τις υποψίες των αρχών, που τη συνέλαβαν, τελικά, για διακίνηση όπλων!

Το μοντέλο από τη Βραζιλία, ονόματι Gabriela Sara Vasconcelos Assunção, κατέληξε πίσω από της φυλακής τα κάγκελα, μετά την εξαιρετική απόφασή της να αναρτήσει φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει -περήφανα- με τουφέκι εφόδου (assault riffle) και πιστόλι, στο οποίο, μάλιστα, δίνει... φιλάκια.

Η 19χρονη, όπως ήταν λογικό και επόμενο, τράβηξε πάνω της πολλά βλέμματα, μεταξύ των οποίων, φυσικά, και... αστυνομικά, με αποτέλεσμα να συλληφθεί με την υποψία της διακίνησης όπλων!

Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι η Assunção είχε συλληφθεί και τον Οκτώβριο, μαζί με τον φίλο της, όταν, μετά από έλεγχο, ανακαλύφθηκε κιβώτιο με όπλα στο αυτοκίνητό τους, στο Σάο Πάολο... Η κοπέλα, ωστόσο, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα όπλα και αφέθηκε ελεύθερη.

Στον έναν, περίπου, μήνα, όμως, που μεσολάβησε, το μοντέλο έκανε -ακόμη- ένα φριχτό λάθος: Ξέχασε να διαγράψει τις φωτογραφίες, όπου ποζάρει σαν... γκάνγκστερ, τις οποίες και ανακάλυψαν οι αρχές, συλλαμβάνοντας εκ νέου τη 19χρονη!

Σε μία φωτογραφία, η Βραζιλιάνα εμφανίζεται να φιλάει παθιασμένα το όπλο, ενώ σε βίντεο χορεύει αισθησιακά με άλλα όπλα...

Η κοπέλα βρισκόταν σε κέντρο αισθητικής όταν συνελήφθη, καθώς προετοιμαζόταν να πάει στον γάμο της αδερφής της.

Τελικά, πήγε φυλακή.

Πηγή: gazzetta

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X