ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μου είπε, έλα και βγάλε τα ρούχα σου»

Τι καταγγέλλει η σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής»

Μετά τις 20 καταγγελίες για τον ηθοποιό Νόελ Κλαρκ για σεξουαλική κακοποίηση και εκφοβισμό, η Κάγια Σκουντελάριο έκανε τις δικές της αποκαλύψεις για γνωστό σκηνοθέτη.

Το δικό τους #MeToo αποκαλύπτουν στο εξωτερικό, με αφορμή τις 20 καταγγελίες που δέχθηκε ο ηθοποιός Νόελ Κλαρκ για σεξουαλική κακοποίηση, παρενόχληση και εκφοβισμό. Η Βραζιλιάνα ηθοποιός Κάγια Σκουντελάριο, πρωταγωνίστρια στους «Πειρατές της Καραϊβικής» με τον Τζόνι Ντεπ βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει, χωρίς να ονοματίσει, τις δικές της άσχημες εμπειρίες.

Δίνει πολλά μπράβο σε όσες βρήκαν τη δύναμη να προχωρήσουν σε καταγγελίες κατά του Νόελ Κλαρκ- ο οποίος τις αρνείται, αλλά το Sky Tv έλυσε τη συνεργασία του με τον Βρετανό ηθοποιό- ωστόσο δηλώνει πως νιώθει φοβισμένη για τις δικές της αποκαλύψεις.

Η Κάγια Σκουντελάριο, έγραψε αρχικά στο twitter για έναν πολύ μεγάλο και γνωστό σκηνοθέτη: «Είχα μια οντισιόν για δουλειά πριν από λίγα χρόνια. Αυτός είπε: «Απλά πρέπει να έρθει εδώ και να βγάλει τα ρούχα της». Ήμουν τρομοκρατημένη... Ευτυχώς ο μάνατζέρ μου, μου είπε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί αυτό. Ήταν μια μεγάλη ταινία. Ένας μεγάλος σκηνοθέτης. Μια μεγάλη ευκαιρία».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Πολλοί νέοι ηθοποιοί δεν έχουν αυτό το δίχτυ ασφαλείας ενός μάνατζερ για να τους προστατεύσουν. Θα υποθέσουν ότι είναι φυσιολογικό η αξία μιας ηθοποιού να μετρηθεί και από το σώμα που έχει. Μας έχουν κάνει να το πιστέψουμε αυτό».

Στη συνέχεια μοιράστηκε μία ακόμη εμπειρία της, όταν αυτή και μία άλλη ηθοποιός κλήθηκαν να πάνε για έναν ρόλο, αλλά γυμνές. Όποια έλεγε πρώτη το «ναι, θα το κάνω», θα έπαιρνε τον ρόλο. «Η ταινία δεν είχε καθόλου γυμνό. Απλά ήθελε να δει ποια από τις δυο μας θα έλεγε ναι».

Η 29χρονη ηθοποιός και μητέρα ενός παιδιού, δεν παρέλειψε να παραδεχτεί πως νιώθει φοβισμένη μετά από αυτές τις αποκαλύψεις της, αν και δεν είπε ονόματα ενώ έδωσε πολλά μπράβο στις γυναίκες αυτές που κατήγγειλαν τον Νόελ Κλαρκ.

«Ξέρετε τι έχει γίνει; Θα ξυπνήσω το πρωί με άγχος για τα tweet μου, παρά το γεγονός ότι δεν έχω πει ονόματα. Θα εξακολουθώ να νιώθω φοβισμένη. Οι γυναίκες που μιλάνε ανοιχτά είναι τόσο γενναίες. Νιώθω δέος γι αυτές. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ».

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X