ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με κορωνοϊό ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου

Η κατάσταση της υγείας του

Με κορωνοϊό νοσηλεύεται ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στο Sputnik.

«Ναι, νόσησα. Λαμβάνω θεραπεία» δήλωσε ο Πεσκόφ προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Απριλίου, θετικός στον κορονοϊό είχε βρεθεί και ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μιχαήλ Μισούστιν.

Ο κ. Μισούστιν συνεχίζει θεραπεία σε νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να βελτιώνεται, όπως δήλωσε χθες, Δευτέρα, ο εκπρόσωπός του, Μπόρις Μπελιάκοφ.

«Συνεχίζει να υποβάλλεται σε προγραμματισμένη θεραπεία σε ένα από τα κρατικά ιατρικά ιδρύματα. Οι γιατροί παρατηρούν βελτίωση στην υγεία του» σημείωσε ο εκπρόσωπος του κ. Μισούστιν.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μιχαήλ Μισούστιν έχει επαφές μέσω τηλεφώνου και τηλεδιασκέψεων, ενώ βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο.

Αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στη Ρωσία

Νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, έγινε γνωστό ότι τα κρούσματα κορονοϊού στη Ρωσία ξεπέρασαν τα 230.000, ενώ ο αριθμός των θανάτων έφθασε τους 2.116.

Συγκεκριμένα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων διαμορφώθηκε σε 232.243, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσαν οι ρωσικές Αρχές.

Οι 5.392 περιπτώσεις εξ αυτών σημειώθηκαν στη Μόσχα, όπου πάνω από το 80% των νέων ασθενών είναι ηλικίας κάτω των 65 ετών.

Σε ό,τι αφορά τον αριθμό των θανάτων από τον ιό το τελευταίο 24ωρο, 107 ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, με τους νεκρούς πλέον από την πανδημία να ανέρχονται σε 2.116. 

Πηγή: sputniknews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X