ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Με απήγαγαν, με πήγαν σπίτι τους και με βίασαν»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του στυγερού βιασμού της άτυχης κοπέλας από δυο άνδρες

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του στυγερού βιασμού της άτυχης κοπέλας από δυο ανδρες πακιστανικής καταγωγής στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς πως... «σταμάτησαν με ένα αυτοκινητικό δίπλα μου και με άρπαξαν με βια. Με έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο και με πήγαν στο σπίτι τους. Εκεί με βίασαν και οι δυο. Στη συνέχεια με άφησαν να φύγω».

Η άτυχη κοπέλα μόλις βγήκε από το σπίτι των Πακιστανών, ενημέρωσε την αστυνομια για την επίθεση που δέχτηκε, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης- Αμπελοκήπων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση για τον βιασμό επιβεβαιώνει- προφορικά έως τώρα από τον ιατροδικαστή- τα λεγόμενά της. Η ίδια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γι' αυτό που της συνέβη.

«Έγινε με τη συναίνεσή της. Δεν την βιάσαμε!», υποστήριξαν στην προανακριτική τους κατάθεση στους αστυνομικούς οι δυο Πακιστανοί δραστες. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr οι δυο δραστες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ή αύριο το πρωί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να αποφασιστεί αν θα προφυλακιστούν ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ οι δράστες οδήγησαν τη νεαρή σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο κέντρο της πολης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X