ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαχαίρωσε το πρώην της και έστειλε selfie στις φίλες της (pic)

«Νομίζω πως είμαι ένα τέρας»

Μια γυναίκα στη Σιβηρία μαχαίρωσε τον πρώην της και αντί να καλέσει ασθενοφόρο τράβηξε μια selfie την ώρα που εκείνος αιμορραγούσε. Στη συνέχεια έστειλε τη φωτογραφία στις φίλες της για να μάθουν για το συμβάν.

Το περιστατικό έγινε στην πόλη Surgut της Σιβηρίας, όπως δημοσιεύει το RT. Πριν το μαχαίρωμα του άνδρα προηγήθηκε καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι, μετά από κατανάλωση αλκοόλ.

Η 25χρονη Olga κατέθεσε πως ο πρώην σύντροφός της, Oleg, όντας μεθυσμένος προσπάθησε να τη στραγγαλίσει. Στην προσπάθειά της να προστατευθεί, άρπαξε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα.

"Μαχαίρωσα τον άντρα μου. Νομίζω πως είμαι ένα τέρας", έγραψε η νεαρή στο μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία που έστειλε. Εν συνεχεία κάλεσε ασθενοφόρο και την αστυνομία. Η Olga συνελήφθη και αφέθηκε τελικά ελεύθερη με περιοριστικούς όρους ενώ δεν έχασε την επιμέλεια της δύο ετών κόρης της, καθώς οι αρχές έκριναν πως ήταν σε νόμιμη άμυνα.

Ο πρώην σύζυγός της επέζησε μετά από νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Χρήστες των social media πάντως έγραψαν πως η γυναίκα δεν θα έπρεπε να διατηρήσει τη κηδεμονία της μικρής της κόρης μετά την επίθεση αυτή. Οι περισσότεροι έγραψαν πως το πραγματικό θύμα της ιστορίας, είναι το μικρό κορίτσι.

 
 
 
View this post on Instagram

Я теперь голубоглазая блондинка :3 #сургут #линзы #поскандинавски

A post shared by @ olga_vaori on

Πηγή:news247

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X