ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαθητές μάζεψαν λεφτά στον καθαριστή για να καταφέρει να δει την οικογένεια του (vid)

«Δεν έχω ξανανιώσει τόση αγάπη στη ζωή μου»

Ο άνδρας που είναι αγαπητός στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ δεν είχε τη δυνατότητα να δει τους δικούς του που μένουν μακριά, αλλά οι μαθητές φρόντισαν να του κάνουν το πιο υπέροχο δώρο.

Ο Herman Gordon ζει στη Βρετανία και δουλεύει ως καθαριστής στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ. Οι δικοί του άνθρωποι βρίσκονται αρκετά χιλιόμετρα μακριά, αφού κατοικούν στην Τζαμάικα.

Ο άνδρας είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο Πανεπιστήμιο, ωστόσο δεν περίμενε ότι οι μαθητές που φοιτούν εκεί θα του έκαναν το πιο υπέροχο δώρο της ζωής του.

203 μαθητές μάζεψαν κοντά στα 2.000 δολάρια έτσι ώστε να καταφέρει με τη σύζυγό του να ταξιδέψουν στην Τζαμάικα.

Οι δυο τους δεν είχαν δει τους δικούς τους ανθρώπους για πολλά χρόνια, για την ακρίβεια από όταν αναγκάστηκαν να αφήσουν την Τζαμάικα για να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Μάλιστα, οι μαθητές θέλησαν να τους κάνουν δώρο κι ένα 2ήμερο σε πολυτελές ξενοδοχείο για να γιορτάσουν την 23η επέτειό τους.

«Δεν έχω ξανανιώσει τόση αγάπη στη ζωή μου! Δεν ξέρω γιατί το έκαναν αυτό οι μαθητές. Δεν ξέρω από επιστήμες και βιβλία, ξέρω όμως από αγάπη! Και πάντα προσπαθώ να ενθαρρύνω τους μαθητές όταν τους βλέπω να ζορίζονται, αυτό ξέρω να κάνω».

H στιγμή που οι μαθητές είχαν δώσει τα χρήματα στον άνδρα είχε γίνει viral

gazzetta.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X