ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαρία Σάκκαρη: Πόσες χιλιάδες ευρώ κέρδισε μετά τη μεγάλη πρόκριση

Πόσο αυξήθηκε ο τραπεζικός της λογαριασμός

Η Μαρία Σάκκαρη γίνεται πλέον η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια η οποία καταφέρνει να περάσει στα ημιτελικά του Roland Garros, αφού κατάφερε και νίκησε με 2-0 σετ την Ίγκα Σβίατεκ. Αυτή η πρόκριση έχει πολλά κέρδη για τη μεγάλη αθλήτρια, τα οποία θα της αυξήσουν τα ψηφία στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Η Μαρία Σάκκαρη εξασφάλισε το ποσό των 375.000 ευρώ, το οποίο είναι το έπαθλο που δίνουν οι διοργανωτές σε όσους φτάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το ποσό αυτό θα αυξηθεί και θα πάει στα 750.000 ευρώ σε περίπτωση που τα καταφέρει και στον επόμενο γύρο και φτάσει στον τελικό. Να σημειωθεί ότι ο νικητής του Grand Slam θα κερδίσει 1.400.000 ευρώ.

Μεγάλη νίκη της Ελληνίδας αθλήτριας

Μία ακόμα λαμπρή σελίδα έγραψε η Μαρία Σάκκαρη στο Roland Garros. H Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις ύστερα από μία εκπληκτική εμφάνιση πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης στο Παρίσι, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-4, 6-4) της Ιγκα Σβίατεκ.

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε το πρώτο σετ με 6-4, κάνοντας μπρέικ στο σερβίς της Πολωνής με το σκορ στο 4-4 και διατηρώντας το δικό της σερβίς, καθάρισε το σετ. Στο δεύτερο σετ, η Ελληνίδα κορυφαία τενίστρια που βρίσκεται στο Νο.17 του παγκόσμιου ταμπλό, ξεκίνησε ιδανικά κάνοντας μπρέικ στο σερβίς της Πολωνής κι έκανε το 2-0.

Σε εκείνο το σημείο η Σβίατεκ ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ, επέστρεψε, όμως η Ελληνίδα τενίστρια παίζοντας εκπληκτικό τένις για μία ακόμα φορά στο τουρνουά, κράτησε το σερβίς της στα υπόλοιπα γκέιμς και πανηγύρισε την σπουδαιότερη πρόκριση της καριέρας της, απέναντι στο Νο.8 του ταμπλό.

Η Σάκκαρη, χρειάστηκε 1 ώρα και 35 λεπτά για να γράψει την πιο λαμπρή σελίδα στην παρουσία της στα κορτ, μέχρι την επόμενη και πλέον ετοιμάζεται να διεκδικήσει μια ιστορική πρόκριση σε τελικό Grand Slam, για πρώτη φορά στην Ιστορία της ελληνικής αντισφαίρισης. Στον ημιτελικό θα βρει απέναντί της την Τσέχα Κρεϊτσίκοβα, ενώ στον έτερο ημιτελικό θα παίξουν οι Παβλιουτσένκοβα (Ρωσία) - Ζίντανσεκ (Σλοβενία).

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X