ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαφιόζικη εκτέλεση Βούλας: Το σκοτεινό παρελθόν του «Αυστραλού» (Pics)

Η σύζυγός του φαβορί σε ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης

Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε χθες το απόγευμα ένας 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας στην οδό Τροίας 16 στην Ανω Βούλα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο άνδρας δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες τη στιγμή που έβγαινε από το σπίτι και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του.

Το θύμα σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών στην Αυστραλία, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης για τον γάμο του με μοντέλο που μετέχει σε γνωστό ριάλιτι.

Ο 46χρονος ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι στην Καλλιθέα.

Η χθεσινή δολοφονία ερευνάται εάν σχετίζεται με την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε βάρος του 37χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.

Ο 37χρονος δέχθηκε τέσσερις σφαίρες σφαίρες από Καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητο του και νοσηλεύεται εκτός εκινδύνου στο ιδιωτικό νοσοκομείο Μετροπόλιταν.

Το «σκοτεινό» παρελθόν και η σύζυγος σε ριάλιτι

Λάτρης της χλιδής, της Μυκόνου και των εντυπωσιακων γυναικών, ο 46χρονος, φιγουράρει πρίν τρια χρόνια στις στήλες των lifestyle περιοδικών που φιλοξενούν πλουσιο φωτογραφικο υλικό και λεπτομέρειες από τον γάμο του στο νησί των ανέμων. Τις εντυπώσεις κλέβει η αγαπημένη του, μια νεαρή ψηλη γυναίκα, με πατέρα Έλληνα και μητέρα Ουκρανή που μπήκε απο μικρή ηλικία στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς κατακτώντας τον ένα μετα τον άλλο τους τίτλους σε καλλιστεία και διεθνείς διαγωνισμούς οπως Miss παγκόσμιος τουρισμός 2003 και Miss Top Model International 2003.

Με τη συγκεκριμένη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί σε fashion reality και αποτελεί φαβορί, απέκτησε δύο παιδιά ενα αγόρι και ένα κορίτσι ενώ η ίδια είχε εκφράσει πρόσφατα την επιθυμία να μεγαλώσουν την οικογένεια τους. Η πολυτελής κατοικία της οδού Τροίας στο Πανόραμα της Βούλας θυμιζε φρούριο ενώ ο 46χρονος χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ένα Smart, ένα θηριώδες λευκό SUV και κάποιες φορές μηχανές.

Αν και οι πληροφορίες λένε ότι ήταν ανθρωπος που του άρεσαν τα επιχειρηματικά ρίσκα, τα τελευταία χρονια είχε ριξει το βαρος στον τομέα των εταιρειων παροχής ασφαλείας και καθαριότητας. Mαλιστα οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι σε μία απο αυτές μερίδιο είχε γνωστός πολιτικός ενώ η νέα επιχείρηση με εδρα τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, θα έκανε εγκαίνια χθες το βραδυ...

Το κίνητρο και οι καταθέσεις

Οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο έχουν ήδη σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί αν το όπλο της εκτέλεσης ήταν «καθαρό» ή έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη ενέργεια, ενώ μέσα απο το υλικό καμερών απο σπίτια της περιοχης αλλά και τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία για τους δράστες και το δρομολόγιο διαφυγης τους.

Παράλληλα μέσα απο καταθέσεις, της συζύγου η οποία μετέβη αργά χθες το βράδυ στην Ασφαλεια και των ατόμων του στενού περιβάλλοντος του, προσπαθούν να μάθουν αν ο 46χρονος είχε οικονομικές ή προσωπικές διαφορες, αν δεχόταν απειλές και αν φοβόταν κάτι, έτσι ώστε να βρούν το κίνητρο που θα τους δείξει το πρόσωπο που κρύβεται πίσω απο τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα.

Πηγή: kathimerini.gr, protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση