ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Αθώοι οι δυο ηθοποιοί και ο γνωστός παρουσιαστής

Μια υπόθεση που είχε προκαλέσει σάλο στην κοσμική Αθήνα

Αθώοι κρίθηκαν το πρωί της Δευτέρας γνωστοί κατηγορούμενοι στην υπόθεση με το σουσάδικο της κόκας στο Κολωνάκι, η οποία εκδικάζεται από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο αθώωσε γνωστή ηθοποιό και το γιο της, που είχαν συμμετοχή στην συγκεκριμένη επιχείρηση, γνωστό παρουσιαστή, όπως επίσης και άλλη γνωστή ηθοποιό, η οποία έμεινε ατιμώρητη.


Η απολογία γνωστού παρουσιαστή για το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι


Αθώος κρίθηκε, επίσης, ένας ακόμη κατηγορούμενος της υπόθεσης, συνιδιοκτήτης του μπαρ-ρέστοραν και μεγαλοεπιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, ενώ οι δικαστές έκριναν ότι πρέπει να μείνει ατιμώρητη άλλη προβεβλημένη ηθοποιός που εμπλέκονταν στην υπόθεση. Μάλιστα, οι συνήγοροι της τελευταίας Σ. Κεχαγιόγλου και Γ. Δρύλλης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση ως προς την εντολέα τους.

Επίσης ο συνήγορος του μεγαλοεπιχειρηματία που επίσης αθωώθηκε κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος δήλωσε: «Εγινε το νόμιμο και αυτονόητο μετά από μία εξαιρετική διαδικασία».

Η διαδικασία πάντως βρίσκεται σε εξέλιξη με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους να ζητούν αυτή τη ώρα την αναγνώριση ελαφρυντικών, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας η τελική απόφαση του δικαστηρίου.

 

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X