ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόμπι Μπράιαντ: Συντετριμμένη η σύζυγός του Βανέσα

«Κλαίει διαρκώς, δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της»

Τον χαμό του άνδρα της, Κόμπι Μπράιαντ, και της 13χρονης κόρης της παλεύει να συνειδητοποιήσει η Βανέσα Μπράιαντ, μετά την τραγική συντριβή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν την περασμένη Κυριακή στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Διάσημοι και μη από όλο τον κόσμο αδυνατούν να δεχθούν τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ σε ηλικία μόλις 41 ετών, με τα social media να έχουν γεμίσει με μηνύματα υποστήριξης και συμπαράστασης στη σύζυγό του, την 37χρονη Βανέσα, με την οποία παντρεύτηκαν πριν από 19 χρόνια και απέκτησαν μαζί 4 κόρες.

Ο Κόμπι Μπράιαντ και η Βανέσσα γνωρίστηκαν το 1999, όταν εκείνη ήταν μόλις 17 ετών και ο άσος του NBA 20, στα παρασκήνια ενός βίντεο κλιπ του Εμινεμ όπου συμμετείχαν και οι δύο. Αρραβωνιάστηκαν έξι μήνες αργότερα και παντρεύτηκαν το 2001. Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε παίξει ήδη τρεις σεζόν στο ΝΒΑ, ήταν ήδη ένας μεγάλος σταρ και το ειδύλλιό τους προκάλεσε φρενίτιδα. Τις πρώτες ημέρες του δεσμού τους, ένα ελικόπτερο πέταξε πάνω από το Λύκειο όπου φοιτούσε η Βανέσα για να βγάλουν μερικές φωτό της! Οι γονείς του Μπράιαντ έφεραν αντιρρήσεις για τη σχέση αυτή και δεν παραβρέθηκαν ούτε καν στον γάμο.

Το ζευγάρι απέκτησε μαζί τέσσερα παιδιά: τη Ναταλία (17 ετών), την Τζιάνα (13 ετών), η οποία χάθηκε στο τραγικό δυστύχημα μαζί με τον πατέρα της, την τριών ετών Μπιάνκα και την επτά μηνών Κάπρι.

«Μόλις και μετά βίας στέκεται στα πόδια της»

«Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και επώδυνη στιγμή για τη Βανέσα και όλη την οικογένεια», δήλωσε ένας οικογενειακός φίλος στο περιοδικό People. Ένας άλλος φίλος πρόσθεσε πως, όπως ήταν αναμενόμενο, η Βανέσα Μπράιαντ είναι «διαλυμένη». «Μόλις και μετά βίας στέκεται στα πόδια της. Δεν μπορεί να ολοκληρώσει μία πρόταση χωρίς να κλάψει. Αλλά προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της για τις άλλες κόρες της. Τώρα πρέπει να φανεί δυνατή», δήλωσε η πηγή.

«Φυσικά, ποτέ δεν μπορείς να είσαι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο. Παρά τα σκαμπανεβάσματά τους, η Βανέσα και ο Κόμπι ήταν αδελφές ψυχές. Τον θεωρούσε σύντροφο για όλη της τη ζωή», σημείωσε η πηγή. Και τώρα, αντιμετωπίζοντας ένα δύσκολο μέλλον, η Βανέσα «περιβάλλεται από ανθρώπους που αγαπούν τόσο την ίδια όσο και τον Κόμπι Μπράιαντ. Έχει ένα πολύ καλό σύστημα υποστήριξης. Βασίζεται στην πίστη της. Αλλά θα πενθεί για πολύ καιρό», εξήγησε η δεύτερη πηγή.

Ο 41χρονος Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα μαζί με άλλα 7 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πιλότου, συμπαικτριών της Τζιάνα και τους γονείς τους, πέθαναν την Κυριακή το πρωί μετά από συντριβή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν με προορισμό την ακαδημία μπάσκετ Mamba του Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Κόμπι Μπράιαντ μιλούσε συχνά για την αγάπη του στη Βανέσα και στα παιδιά του

Πριν από τον θάνατό του, ο σταρ του NBA μιλούσε συχνά για την αγάπη του στην αγαπημένη του σύζυγο Βανέσα και τα παιδιά τους. Τον Νοέμβριο του 2019 έκανε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram με αφορμή την επέτειο της γνωριμίας τους. Όπως έγραψε: «Σαν σήμερα, πριν από 20 χρόνια γνώρισα την καλύτερή μου φίλη, τη βασίλισσά μου Βανέσα. Σήμερα αποφάσισα να την πάω ραντεβού στην Disneyland για να γιορτάσουμε όπως τότε που πηγαίναμε σχολείο (πριν από τις 4 πριγκίπισσές μας). Σ’ αγαπώ, mamacita μου, για πάντα».

Τον ίδιο μήνα, ο Κόμπι Μπράιαντ δήλωσε στη Μαρία Σρίβερ: «Το να είμαι πατέρας είναι αυτό για το οποίο νιώθω πιο περήφανος σε αυτό τον κόσμο. Είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου. Έχω μάθει πολλά, αλλά ίσως το πιο βαθύ πράγμα είναι η άνευ όρων αγάπη που έχεις για τα παιδιά σου όταν γίνεσαι γονέας. Είμαι ευλογημένος που είχα αυτή την εμπειρία τέσσερις φορές και δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό σε αυτό τον κόσμο».

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X