ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόλαση στην Ινδία: Τρένο έπεσε πάνω σε πλήθος (vid)

Πάνω από 50 νεκροί

Μεγάλη κινητοποίηση μετά από εκτροχιασμό τρένου, το οποίο έπεσε πάνω σε πεζούς, σημειώθηκε στη Βόρεια Ινδία, λίγο μετά τις 5 ώρα Ελλάδος.

Οι φόβοι των ινδικών αρχών για πολλούς νεκρούς φαίνεται να επιβεβαιώνονται, καθώς τα ινδικά Μέσα, τα οποία επικαλούνται κρατικές πηγές, μεταδίδουν ότι υπάρχουν τουλάχιστον 50 νεκροί, ενώ η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν δεκάδες άλλα άτομα τραυματισμένα.

Το σοβαρότατο ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Amritsar, κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν. Σύμφωνα με ινδούς αξιωματούχους, ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται πολλά παιδιά.

Άλλες αναφορές από Ινδούς αξιωματούχους ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών στους 100 και πλέον. Στο σημείο που συνέβη το πολύνεκρο δυστύχημα, διεξαγόταν φεστιβάλ, οι εκδηλώσεις του οποίου είχαν φτάσει στην κορύφωσή τους με το κάψιμο ενός ινδάλματος. Στην περιοχή υπήρχαν κυρίως γυναίκες και παιδιά.

Ο επικεφαλής της αστυνομικής διεύθυνσης στην περιοχή Srivastana επιβεβαίωσε ότι οι νεκροί, μέχρι τώρα, είναι μεταξύ 50 και 60, ενώ δεκάδες άνθρωποι μεταφέρονται στο νοσοκομείο και πολλοί ακόμα βρίσκονται διασκορπισμένοι σε διάφορα σημεία.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο του εκτροχιασμού, με το τρένο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες:

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X