ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κοιμόταν χωρίς να αφαιρέσει τη μάσκαρα και το αποτέλεσμα ήταν οδυνηρό

Μια συνήθεια που την έβαλε σε περιπέτειες

Θεωρούσε περιττό να αφαιρεί τη μάσκαρα από τα μάτια της πριν πέσει για ύπνο. Ήταν μια συνήθεια που κρατούσε 25 ολόκληρα χρόνια και η οποία την έβαλε σε περιπέτειες.

Κάποια μέρα εμφανίστηκαν μαύρα εξογκώματα στο εσωτερικό τμήμα των βλεφάρων της και αισθανόταν πόνο στα μάτια. «Αισθανόμουν τόσο άβολα. Τα βλέφαρά μου είχαν πρηστεί και ήταν βαριά», περιγράφει η Τερέσα Λιντς, μια νοικοκυρά από το Σίδνεϋ της Αυστραλίας, στο πρακτορείο ειδήσεων Caters.

Οι συμβατικές σταγόνες ματιών δεν μπορούσαν να την ανακουφίσουν και έτσι επισκέφθηκε οφθαλμίατρο ο οποίος την ενημέρωσε για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Η γυναίκα είχε υποστεί ασβεστώσεις στα βλέφαρα που προκλήθηκαν από τη μάσκαρα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση διάρκειας 90 λεπτών για να διορθωθεί το πρόβλημα.

«Έχει υποστεί μόνιμη ουλή στο βλέφαρο και την επιφάνεια του κερατοειδούς. Ήταν μια απίστευτη περίπτωση. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Αλλά είναι ένας κίνδυνος που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν», ανέφερε στο Caters η γιατρός που τη χειρούργησε, Ντάνα Ρομπάι.

«Ήταν μια κακή συνήθεια. Δεν έπρεπε ποτέ να το αφήσω να φτάσει τόσο μακριά», τονίζει από την πλευρά της η παθούσα...

newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X