ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κι όμως! Από μια selfie κατάλαβε ότι την απατά ο σύντροφός της (vid)

Από αυτή τη selfie κατάλαβε ότι την απατά ο σύντροφός της

«Εκείνη την μία φορά, ο σύντροφός μου εδώ και 4 χρόνια μου έστειλε μία φωτογραφία όπου τον δείχνει να με απατά» αναφέρει στην περιγραφή του σύντομου βίντεο που ανάρτησε στο TikTok την Κυριακή, η Σίδνεϊ Κιντς.

Στο βίντεο, αρχικά φαίνεται η Κιντς να στέκεται μπροστά από μια selfie του φερόμενου φίλου της, ο οποίος φοράει γυαλιά ηλίου. Ωστόσο, όταν η κοπέλα γυρίζει από την άλλη πλευρά και δείχνει το υπόλοιπο μισό της selfie, η φαινομενικά αθώα φωτογραφία παύει να είναι τόσο αθώα. Γιατί; στο τζάμι των γυαλιών φαίνεται η αντανάκλαση γυναικείων ποδιών που ακουμπούν έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Το βίντεο κλείνει με την λεζάντα: «κοιτάξτε την αντανάκλαση στα γυαλιά των φίλων σας, κυρίες μου».


 

@sydneykinsch

check the reflection in your boyfriend’s sunnies ladies ✨ #fyp

♬ original sound - Mandy Patinkin and Kathryn G

Στην συνέχεια, η κοπέλα περιγράφει στα σχόλια τι ακολούθησε. «Του τηλεφώνησα και τον ρώτησα εάν κατάλαβε ότι μου έστειλε μια ‘σκ@@@’ στο Snapchat και δεν είχε ιδέα» γράφει. «Τότε του έστειλα την φωτογραφία και με αποκάλεσε τρελή και πως ήταν η σύντροφος του φίλου μας και πως επιτρέπεται να έχει φίλους». Viral το βίντεο Η Κιντς είπε ότι μια εβδομάδα αργότερα ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της τον περασμένο μήνα είχε βγει ραντεβού με 5 διαφορετικές γυναίκες. Περιττό, φυσικά, να πούμε, ότι οι ικανότητες ντετέκτιβ της κοπέλας συγκέντρωσαν περισσότερα από 175.000 likes και πολλά σχόλια υποστήριξης και συμπάθειας, από τους χρήστες του TikTok.

«Οι άνδρες πιστεύουν ότι μπορούν πάντα να μας κοροϊδεύουν» έγραψε κάποια, ενώ μία άλλη περιέγραψε ένα παρόμοιο περιστατικό όπου ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της την απατούσε χάρη σε μία αντανάκλαση σε ένα παράθυρο.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X