ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατήγγειλε τον πατέρα της πέρσι η Αγγελική

Έναν χρόνο πριν πέσει νεκρή από τα δικά του χέρια...

Στην προσπάθεια της να ξεφύγει από την μανία του πατέρα της πήδηξε από το παράθυρο, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο 52χρονος βγήκε από το σπίτι πήγε στο σημείο που έπεσε η κόρη του και της έριξε την χαριστική βολή.

Η περιγραφή του 52χρονου συγκλονίζει. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την μανία του πατέρα προς το ίδιο το παιδί του.

Η 28χρονη Αγγελική έσβησε αβοήθητη, γιατί ο πατέρας της δεν ενέκρινε τον σύντροφό της. Και την χτύπησε με αγριότητα μέχρι θανάτου.

Η καταγγελία ένα χρόνο πριν

Έναν χρόνο πριν συνθλίψει το κεφάλι της κόρης του με μία σκύλα, ένα σιδερένιο οικοδομικό εργαλείο, η 29χρονη είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, όπως επιβεβαιώνει ο δικηγόρος του.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ο 52χρονος εμφανίστηκε στο επαγγελματικό σχολείο που φοιτούσε η κοπέλα και προσπάθησε με βία να την πάρει μαζί του.

Η κοπέλα κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ο πατέρα της παρεμβαίνει συνεχώς στην προσωπική της ζωή παρά την ηλικία της. «Ήθελε με τη βία να την βάλει στο αυτοκίνητο και να αναχωρήσουν. Εκείνη αντιδρούσε, δεν συμφωνούσε. Και τότε ο διευθυντής του σχολείου την παρέπεμψε σε κοινωνική λειτουργό, η οποία στη συνέχεια την έστειλε απευθείας στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου καταγράφηκε το συμβάν», δήλωσε στο Open ως προς το περιστατικό ο δικηγόρος του 52χρονου.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X