ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καθηγητής έκανε έρωτα με 13χρονο - «Το αγόρι ήταν ωραίο και νέο»

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης με δράστη 71χρονο

Ένας καθηγητής μουσικής παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με ένα 13χρονο αγόρι που νόμιζε ότι είναι 30 ετών.

Ο 71χρονος Dale Schimpf καθηγητής σε γυμνάσιο της Πενσιλβάνια των ΗΠΑ γνώρισε τον έφηβο στην εφαρμογή για ραντεβού Grindr και του έστελνε γυμνές φωτογραφίες, λέγοντάς του ότι ενδιαφερόταν για μία ερωτική σχέση, επειδή το αγόρι ήταν «ωραίο και νέο».

Σύμφωνα με τη New York Post, ο Schimpf στη συνέχεια συνάντησε τον έφηβο για δείπνο και έπειτα πήγαν στο σπίτι του, όπου ανάγκασε τον 13χρονο σε στοματικό έρωτα πριν την ερωτική συνεύρεση. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο καθηγητής παραδέχθηκε τις πράξεις, ωστόσο ισχυρίζεται ότι θεωρούσε πως το θύμα ήταν δεκαετίες μεγαλύτερο.

Το αγόρι εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό στη μητέρα του και εκείνη επικοινώνησε με την αστυνομία. Ο καθηγητής συνελήφθη τη Δευτέρα. Μάλιστα απολύθηκε και από το σχολείο όπου δίδασκε.

Ο Schimpf, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες όπως σεξουαλική επίθεση από ένα άτομο 11 χρόνια μεγαλύτερο του πρόσφατου θύματός του, είναι γνωστός στις καλλιτεχνικές και θρησκευτικές κοινότητες της περιοχής. Η καριέρα του είχε ξεκινήσει από τη δεκαετία του ’60, όταν έγινε διευθυντής χορωδίας σε προτεσταντική εκκλησία.

Ο καθηγητής κρατείται από την αστυνομία και αναμένεται να δικαστεί.

Οι υπεύθυνοι του σχολείου όπου δίδασκε απέστειλαν σχετική ενημερωτική επιστολή στους γονείς των μαθητών.

Οι γείτονες του Schimpf ανέφεραν ότι τακτικά έβλεπαν γονείς να αφήνουν τα παιδιά τους στο σπίτι του καθηγητή για μαθήματα μουσικής. Ωστόσο η αστυνομία τόνισε ότι κανένα από αυτά τα παιδιά δεν είναι ο 13χρονος που φέρεται ως το θύμα της επίθεσης.

 

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X