ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατακρεούργησε τον 5χρονο αδελφό της και έφαγε το ακρωτηριασμένο του πέος

Την απόλυτη φρίκη έζησε μία μητέρα και οι αστυνομικοί που βρήκαν τη 18χρονη δίπλα στο πτώμα του παιδιού

Μπροστά σε ένα θέαμα πραγματικά αποτρόπαιο βρέθηκαν οι αρχές της Βραζιλίας. Ένα θέαμα το οποίο δεν μπορούσαν να το αντικρίσουν ούτε οι πιο σκληροί της αστυνομίας. Ένα 5χρονο αγόρι βρέθηκε κατακρεουργημένο και ακρωτηριασμένο ανάμεσα σε κεριά, σε σκηνικό που θύμιζε τελετουργία.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail το φόνο του μικρού παιδιού φέρεται να διέπραξε η 18χρονη αδελφή του η οποία μάλιστα ομολόγησε την πράξη της. Σύμφωνα με την αστυνομία η 18χρονη ομολόγησε ότι βασάνισε τον 5χρονο αδελφό της μέχρι θανάτου πριν τον αποκεφαλίσει και του κόψει τα γεννητικά όργανα. Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού μετά τον ακρωτηριασμό του αδερφού της του έφαγε τα γεννητικά όργανα.

Η μητέρα του άτυχου παιδιού ήταν η πρώτη που είδε το πτώμα ενώ οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι τα τραύματα ήταν πρωτοφανή: Σχεδόν τον είχε αποκεφαλίσει, είχε προσπαθήσει να του κόψει τα χέρια από τους καρπούς και είχε τρυπήσει τα μάτια του, ενώ του είχε κάψει και τα πόδια.

Η αδελφή του φέρεται να βρέθηκε δίπλα στο κατακρεουργημένο πτώμα. Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η Καρίνα όλα έγιναν μέσα σε δυο ώρες. Η μητέρα τους πήγε για ψώνια και άφησε την 18χρονη κόρη της να προσέχει το 5χρονο αδελφάκι της. Όταν επέστρεψε βρήκε την πόρτα κλειδωμένη. Η Καρίνα δεν άνοιγε παρά τις εκκλήσεις της μητέρας της και τότε απελπισμένη φώναξε ένα συγγενή της και μπήκαν σπάζοντας την πόρτα. Το θέαμα ήταν τόσο αποκρουστικό που η μητέρα έχασε αμέσως τις αισθήσεις της.

Η 18χρονη προσπάθησε να το σκάσει αλλά ακινητοποιήθηκε από τους γείτονες και έναν θείο της. Ήταν σε τέτοια κατάσταση έξαψης που φέρεται να τραυμάτισε όσους πήγαν να την σταματήσουν ενώ δάγκωσε και τον σκύλο της οικογένειας.

 

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X