ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς κατάφερε να ξεφύγει από έναν serial killer!

Ο εφιάλτης που κράτησε 18 ώρες

Το 2002, η 15χρονη Kara Chamberlain απήχθη με την απειλή όπλου, κρατήθηκε για 18 ώρες, ναρκώθηκε και δέχτηκε επίθεση. Μετά την απόδρασή της, η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο απαγωγέας της εμπλεκόταν στη δολοφονία τουλάχιστον άλλων τριών ανθρώπων στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Μητέρα δύο παιδιών σήμερα, η Kara χρησιμοποιεί τα social media για να ενημερώσει τον κόσμο για όσα εφιαλτικά της συνέβησαν. Ένα ντοκιμαντέρ για την εμπειρία της αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος, κάτι που τη βοήθησε να βάλει σε τάξη τα τελευταία κομμάτια σχετικά με το τι συνέβη εκείνη την ημέρα.

Η ίδια μίλησε στο BBC για τον εφιάλτη της απαγωγής της. «Ήμουν στο σπίτι φίλης και ετοιμαζόμασταν να πάμε στη λίμνη. Προθυμοποιήθηκα να ποτίσω τα λουλούδια ενώ εκείνη θα έκανε μπάνιο και την ώρα που ήμουν έξω ένας άντρας σταμάτησε με το αυτοκίνητο, ήρθε σε εμένα και μου είπε ότι είχε να μοιράσει κάποια φυλλάδια και ρώτησε αν μπορούσε να τα αφήσει για τους γονείς μου – ή για τους γονείς της φίλης μου σε αυτή την περίπτωση.

Με οδήγησε στην πλευρά του οδηγού και έριξε το κάθισμα μπροστά. Υπήρχε ένα πλαστικό κιβώτιο στο πίσω μέρος, με έβαλε μέσα και έβαλε μπρος το αμάξι. Με πήγε στο διαμέρισμά του, όπου με κράτησε για 18 ώρες. Στη διάρκεια αυτών των ωρών δέχτηκε σεξουαλική επίθεση και μου χορήγησε ναρκωτικά.

Το 2002, η 15χρονη Kara Chamberlain απήχθη με την απειλή όπλου, κρατήθηκε για 18 ώρες, ναρκώθηκε και δέχτηκε επίθεση. Μετά την απόδρασή της, η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο απαγωγέας της εμπλεκόταν στη δολοφονία τουλάχιστον άλλων τριών ανθρώπων στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Μητέρα δύο παιδιών σήμερα, η Kara χρησιμοποιεί τα social media για να ενημερώσει τον κόσμο για όσα εφιαλτικά της συνέβησαν. Ένα ντοκιμαντέρ για την εμπειρία της αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος, κάτι που τη βοήθησε να βάλει σε τάξη τα τελευταία κομμάτια σχετικά με το τι συνέβη εκείνη την ημέρα.

Η ίδια μίλησε στο BBC για τον εφιάλτη της απαγωγής της. «Ήμουν στο σπίτι φίλης και ετοιμαζόμασταν να πάμε στη λίμνη. Προθυμοποιήθηκα να ποτίσω τα λουλούδια ενώ εκείνη θα έκανε μπάνιο και την ώρα που ήμουν έξω ένας άντρας σταμάτησε με το αυτοκίνητο, ήρθε σε εμένα και μου είπε ότι είχε να μοιράσει κάποια φυλλάδια και ρώτησε αν μπορούσε να τα αφήσει για τους γονείς μου – ή για τους γονείς της φίλης μου σε αυτή την περίπτωση. Με οδήγησε στην πλευρά του οδηγού και έριξε το κάθισμα μπροστά. Υπήρχε ένα πλαστικό κιβώτιο στο πίσω μέρος, με έβαλε μέσα και έβαλε μπρος το αμάξι.Με πήγε στο διαμέρισμά του, όπου με κράτησε για 18 ώρες. Στη διάρκεια αυτών των ωρών δέχτηκε σεξουαλική επίθεση και μου χορήγησε ναρκωτικά. Κατάφερα να αποδράσω το επόμενο πρωί την ώρα που κοιμόταν. Έλυσα τους καρπούς μου και κατάφερα να γλιστρήσω από το κρεβάτι όπου εκείνος κοιμόταν δίπλα μου και να βγω από την πόρτα. Έτρεξα για ένα αυτοκίνητο που κινούνται στο πάρκινγκ του συγκροτήματος διαμερισμάτων με χειροπέδες να κρέμονται από τον καρπό μου. Είπα στους άντρες στο αυτοκίνητο ότι με είχαν απαγάγει και τους ζήτησα να με πάνε στην αστυνομία, το οποίο έκαναν».

Ο απαγωγέας διέφυγε και αυτοκτόνησε τελικά μετά από κυνηγητό της αστυνομίας.

«Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα ανακάλυψαν κάποια από τα πράγματα που τους έκαναν να πιστέψουν ότι μπορεί να υπήρχαν περισσότερα στην υπόθεση. Άρχισαν να ερευνούν και διαπίστωσαν ότι ήταν υπεύθυνος για τουλάχιστον τρις άλλους φόνους στην πολιτεία της Βιρτζίνια», αναφέρει η Kara, η οποία μοιράζεται πλέον την εμπειρία της στα social media.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X