ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καμμένος: Μηνύσεις για το περιστατικό με το γιαούρτι

Άνθρωποι της ασφάλειας του κ. Μαρινάκη επιτέθηκαν με ύβρεις και γιαούρτια κατά του Πάνου Καμμένου και της συζύγου του

Αναζητούνται από το απόγευμα του Σαββάτου, ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Μαρινάκης και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος, μετά τις εκατέρωθεν μηνύσεις που υπέβαλαν για επεισόδιο που σημειώθηκε στο λιμάνι της Μήλου.

Η Εισαγγελία Σύρου διέταξε την προσαγωγή και των δύο στο πλαίσιο του αυτοφώρου καθώς ο μεν επιχειρηματίας κατηγορείται για απειλή κατά συρροή ενώ ο Π. Καμμένος για απειλή.

Σημειώνεται ότι η σύζυγος του Πάνου Καμμένου κατέθεσε μήνυση εναντίον του Ευάγγελου Μαρινάκη και ο τελευταίος, με τη σειρά του, «απάντησε» με τον ίδιο τρόπο, υποβάλλοντας μήνυση προς την πλευρά τού πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, άνθρωποι της ασφάλειας του κ. Μαρινάκη επιτέθηκαν με ύβρεις και γιαούρτια κατά του Πάνου Καμμένου και της συζύγου του, όταν τα δύο σκάφη στα οποία επέβαιναν βρέθηκαν δίπλα δίπλα. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι χειροδίκησαν κατά της συζύγου του, με αποτέλεσμα αυτή να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και, πλέον, το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση