ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καλιφόρνια: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο (Vid)

Ο δράστης έφυγε με τρένο

Συναγερμός σήμανε στο Σαν Μπρούνο της Καλιφόρνια, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο της πόλης.

Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο, απέκλεισε την περιοχή και ζήτησε από τον κόσμο να εκκενώσει το σημείο και να μείνει μέσα στα σπίτια του.

Όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά ΜΜΕ ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί στο εμπορικό κέντρο Tanforman, ενώ οι αστυνομικοί που απέκλεισαν την περιοχή, έκλεισαν και τις γραμμές του τρένου. Βρέθηκε επίσης ένα όπλο, που εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, ενώ πιστεύεται ότι ο δράστης κατάφερε να διαφύγει με συρμό του τρένου.

Από την επίθεση δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά στα πόδια και άλλα δύο πιο ελαφρά στην προσπάθειά τους να φύγουν από το εμπορικό κέντρο. Η αστυνομία αναφέρει πως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και χαρακτηρίζει την επίθεση «παράλογη ενέργεια».

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως ακούστηκαν τουλάχιστον οχτώ πυροβολισμοί. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από αυτούς είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για έναν ή περισσότερους δράστες και αν αυτοί έχουν συλληφθεί ή κατάφεραν να διαφύγουν.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας οι δράστες είχαν συγκεκριμένο στόχο κάποιους νεαρούς, αλλά δεν είναι γνωστό το κίνητρο της επίθεσης.

Πηγή: star.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X