ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ήταν νεκρός, αλλά κοιμόμουν δίπλα του και του μαγείρευα επί δέκα μέρες»

«Ψυχώ» στο Χαλάνδρι

Για δύο εβδομάδες η 56χρονη Γερμανίδα έμενε μαζί με το άψυχο κορμί του συντρόφου της, τον οποίο σκότωσε, σύμφωνα με την αστυνομία, εκείνη. Ο άτυχος 64χρονος μεσίτης είχε βρεθεί νεκρός σε ισόγειο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι στις 21 Φεβρουαρίου.Η 56χρονη γυναίκα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι και οδηγήθηκε στην ασφάλεια. Από την πρώτη στιγμή δεν αναγνωρίζει την εμπλοκή της εμπλοκή της, έχει παραδεχθεί μόνο ότι έριξε χάπια στην πορτοκαλάδα του συντρόφου της για να τον ηρεμήσει.

Μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr η 56χρονη γυναίκα είπε: «Εκείνη την ημέρα ο Γιάννης δεν σηκώθηκε καθόλου από το κρεβάτι. Εγώ κοιμήθηκα λίγες ώρες στο σαλόνι και λίγες στο κρεβάτι μαζί με το Γιάννη. Όταν ξύπνησα στις 19 Δεκεμβρίου το πρωί επειδή είχα ανησυχήσει πολύ από την κατάσταση του Γιάννη, πήγα τον ψηλάφησα και κατάλαβα ότι ήταν κανονικά νεκρός. Δεν είχε παλμούς δεν ακουγόταν η καρδιά του και φαινόταν στο προσωπό του ότι ήταν νεκρός. Εμένα με έπιασε πανικός, δεν ήξερα τι να κάνω. Άρχισα να του μιλάω και δεν ήξερα τι να κάνω. Είχα καταλάβει ότι πέθανε αλλά δεν το πίστευα και μου άρεσε να είμαι δίπλα του. Το χρειαζόμουν. Από τότε τις επόμενες δέκα ημέρες ξάπλωνα και κοιμόμουν δίπλα του γιατί ένιωθα ότι ήταν ακόμη κοντά μου. Αυτές τις δέκα ημέρες που σας λέω, ζούσα σα να ήταν μαζί του. Πήγαινα σούπερ μάρκετ του μιλούσα μαγείρευα και για τους δυο μας. Εμένα με ανησυχούσε μην έρθει και τον ψάξει κανένας.

Ο δικηγόρος της 56χρονης γυναίκας, Σπύρος Δημητρίου έκανε λόγο για ένα πολύ σπάνιο έγκλημα.

" Είναι μια φρικιαστική ομολογουμένως υπόθεση στην οποία δεν χωρούν ιδιαίτεροι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί. Αρκετό είναι το γεγονός ότι η φερόμενη ως δράστης συγκατοίκησε με ένα νεκρό άνθρωπο και από σεβασμό προς τη μνήμη του δεν μπορώ να αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκατοίκηση αυτή. Χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις ψυχιατρικής είναι αναμφίβολο ότι η γυναίκα αυτή πάσχει και θα πρέπει να εξεταστεί το μέγεθος και η ιακανότητά της προς καταλογισμό σε σχέση με την πράξη" επισημαίνει στο prototheme.gr ο κ. Σπύρος Δημητρίου.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο θάνατος του μεσίτη ήταν ασφυκτικός αλλά αυτό θα αποδειχθεί από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Η 56 χρονη αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X