ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σύλληψη Ισραηλινών για νέα υπόθεση βιασμού 19χρονης

Κατασκεύασμα και αβάσιμη η ιστορία, λέει η δικηγόρος τους

Μία νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε ότι βιάστηκε από δύο άνδρες κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Χερσόνησο Ηρακλείου όταν η 19χρονη Γερμανίδα γνώρισε δύο Ισραηλινούς ηλικίας 29 και 35 χρόνων.

Αφού έκαναν παρέα, οι δύο άνδρες της πρότειναν να πάνε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν για να καθίσουν να πιούνε ένα ποτό. Η 19χρονη πήγε και τότε όπως καταγγέλλει την βίασαν και οι δύο. Αμέσως μετά η νεαρή τουρίστρια πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό.

Οι άνδρες της αστυνομίας αναζήτησαν κι εντόπισαν τους δύο Ισραηλινούς και τους συνέλαβαν τα ξημερώματα του Σαββάτου 31/08.

«Πλήρως κατασκευασμένο»

Απαντώντας στα όσα οι πελάτες της κατηγορούνται, η συνήγορος υπεράσπισής τους, Gila Liber-Golan, χαρακτήρισε ως κατασκευασμένη την όλη ιστορία, πλήρως αβάσιμη, η οποία δεν βασίζεται ούτε σε ένα «κομματάκι» αλήθειας.

Η δικηγόρος ανέφερε ότι δεν είχε δει την κατάθεση της 19χρονης, ωστόσο υπερασπίστηκε εκ των προτέρων τους πελάτες της, λέγοντας ότι «δεν είναι παιδιά, είναι άντρες γύρω στα 30, με σεβαστά επαγγέλματα και όχι 17χρονα παιδιά. Μπορείτε να αντιληφθείτε ότι δεν ήρθαν στην Κρήτη για να αλητέψουν».

Πηγή: news247.gr, jpost.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση