ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η «Σέρσεϊ» δακρύζει και «τα χώνει» σε Ελλάδα και Βρετανία (vid)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Λίνα Χίντι, η τηλεοπτική «Σέρσεϊ Λάνιστερ» από τη σειρά Game of Thrones.

Με αφορμή τη δολοφονία του 20χρονου στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας, η επιτυχημένη ηθοποιός ανέβασε αυτό το βίντεο, που είναι γροθιά στο στομάχι.

Με δάκρυα στα μάτια, η Λίνα απευθύνει ένα δριμύ κατηγορώ απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και σε κάθε υπεύθυνο για τις τραγικές καταστάσεις στη Μόρια.

Τι λέει στο βίντεο

«Καλημέρα σε όλους. Μόλις είδα κάποια πολύ ενοχλητικά πλάνα από το προσφυγικό καμπ στην Μόρια. Ο φίλος μου Salam Aldeen το δημοσίευσε. Έχει απελαθεί επειδή βοηθούσε γυναίκες και παιδιά εκεί… Είναι ο μόνος λόγος που απελάθηκε: Η βοήθεια που έδινε σε ανθρώπους.

Λοιπόν, χθες βράδυ -κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο- ένας άνδρας πέθανε. Δολοφονήθηκε, ξυλοκοπήθηκε και αφέθηκε να πεθάνει… Και όπως λέει ο φίλος μου, πρέπει να σταματήσουμε αυτή την τρέλα! Αυτό που δεν νοιάζεται κανείς και την αδιαφορία για τις γ@μ@@νες ανθρώπινες ζωές!

Γ@μ@@νη κυβέρνηση της Βρετανίας πρέπει να κάνεις κάτι γαμ@το και να πάρεις αυτά τα παιδιά και να τα φροντίζουμε. Δεν μπορείς να γυρνάς την πλάτη σου άλλο! Δεν μπορείς να πληρώνεις άλλες χώρες για να δέχονται ανθρώπους και να τους κακομεταχειρίζονται.

Πρέπει να το λύσουμε. Σε παγκόσμιο επίπεδο πρέπει να το λύσουμε. Είναι γ@μ@@να απλό! Το να δώσουμε χώρο και εκπαίδευση, υποδομές για να μην φτάνουν άνθρωποι σε χώρες με όλους τους ανθρώπους να τους μισούν χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι. Είναι κάτι εύκολο να λυθεί. Χρειάζεται χρήματα, που τα έχουμε…».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: reader

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X