ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η νηπιαγωγός που έγινε «συνοδός» - Έπεσε πάνω σε πατέρα μαθητή της

«Βγήκα έξω, δείπνησα, μου το πλήρωσε και κατάλαβα πως...»

Μια νηπιαγωγός που τα έβγαζε δύσκολα πέρα με τον μισθό της αποκάλυψε πώς στράφηκε σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο με την ονομασία «Sugar Daddy» για να μπορέσει να εξασφαλίσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η Aleecia, από τη Φλόριντα, αποφάσισε να γίνει μια από τις κοπέλες του «Sugar Daddy» για να συμπληρώνει τον μισθό της ως νηπιαγωγός.

Έτσι, τα χρήματα που έβγαζε σε μια εβδομάδα από την δουλειά της πλέον τα είχε σε μόλις μια μέρα.

Είπε: «Πήγα σε μια ημερομηνία και ήταν πολύ απλό. Βγήκα έξω, δείπνησα, μου το πλήρωσε και κατάλαβα πως το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να πάω στο δείπνο. Πληρώνομαι για να πάω στο δείπνο; Αυτό είναι πολύ εύκολο».

Ωστόσο, μια μέρα της συνέβη κάτι αναπάντεχο. Αναγνώρισε τον μπαμπά ενός μαθητή της ο οποίος ήταν εγγεγραμμένος στην σελίδα για ραντεβού.

«Στην πραγματικότητα ήταν ένας από τους γονείς του νηπιαγωγείου. Ήρθε μια μέρα χαμογελώντας. Σκεφτήκαμε «σε έχω δει και εγώ». Ποτέ δεν μιλήσαμε γι 'αυτό. Αλλά ήξερα», ανέφερε.

Η Aleecia πλέον έχει εγκαταλείψει την ιστοσελίδα και εργάζεται 40 ώρες την εβδομάδα ως βοηθός υγειονομικής περίθαλψης.

Ωστόσο δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για το παρελθόν της: «Δεν ανησυχώ ποτέ γι 'αυτό. Είμαι πάντα ανοικτή για τη σεξουαλικότητά μου και για τι ποια είμαι. Δεν με νοιάζει».

Πηγή: gazzetta

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X