ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η μοιραία νύχτα 18χρονης με την φίλη της που γνώρισε στο Tinder

Βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της μετά από πάρτι με ναρκωτικά και αλκοόλ

Μια 18χρονη make-up artist βρέθηκε νεκρή μετά από μια νύχτα με αλκοόλ και ναρκωτικά που είχε μαζί με την καινούργια φίλη της που γνώρισε στο Tinder. H Jenna Davınson ήταν στο δωμάτιο της στο Bridgend μέχρι τις πρωινές ώρες μαζί με την φίλη της Melissa Nottinham, όταν η δεύτερη ξύπνησε την επόμενη μέρα πήγε να την φιλήσει και τότε κατάλαβε ότι τα χείλη της ήταν παγωμένα και μελανιασμένα.

Η Nottingham είπε ότι σηκώθηκε για να χρησιμοποιήσει το μπάνιο πριν επιστρέψει στο κρεβάτι, προσθέτοντας, «Της έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο και ξάπλωσα δίπλα της». Την επόμενη μέρα κατάλαβε ότι κάτι πήγαινε λάθος ενώ αποκάλυψε τι έκανε όταν είδε ότι η Jenna δεν ανταποκρινόταν, «Προσπάθησα να την ξυπνήσω της άνοιξα τα μάτια και είδα ότι οι κόρες των ματιών της δεν ανταποκρίνονταν». Τότε κατέβηκε τις σκάλες και φώναξε τον πατέρα της κοπέλας λέγοντας του ότι δεν καταφέρνει να την ξυπνήσει.

Ο Jason Davison –πατέρας της κοπέλας- προσπάθησε και αυτός με την σειρά του να την ξυπνήσει αλλά χωρίς να τα καταφέρει, στην συνέχεια κάλεσε ασθενοφόρο και παρά τις προσπάθειες των νοσηλευτών η Jenna δεν κατάφερε να επανέλθει στην ζωή. Η μητέρα της άτυχης 18χρονης είπε ότι η κόρη της ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι γεμάτο ζωή προσθέτοντας, «Είμαι συντετριμμένη από τον χαμό της, ήταν η καλύτερη μου φίλη δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε».

Την νύχτα πριν φύγει από την ζωή η 18χρονη κατανάλωσε βότκα και έκανε χρήση κοκαΐνης μαζί με την φίλη της. Η φίλη της συνελήφθη λίγο αργότερα για κατοχή ναρκωτικών αφού η αστυνομία εντόπισε στο αυτοκίνητο της μια τσάντα με ίχνη κοκαΐνης. Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι είχε διπλάσιες από το επιτρεπόμενο ποσότητες αλκοόλ στο αίμα της ενώ ιδιαίτερα ψηλά ήταν και τα ποσοστά κοκαΐνης και μορφίνης στον οργανισμό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X