ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ιστορία επιβίωσης δύο αδερφών που έγινε viral

Πώς κατάφεραν να επιβιώσουν στο κρύο και αφιλόξενο δάσος

Αντρέας Γιωργαλλάς

Οι δύο αδερφές που είχαν εξαφανιστεί από το σπίτι τους εντοπίστηκαν μετά από δύο μέρες σε δασώδη περιοχή στην Καλιφόρνια και είναι καλά στην υγεία τους.

Η 8χρονη Leia Carrico και η 5χρονη Caroline πέρασαν 44 ώρες σε ένα κρύο δάσος κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Τα δύο κοριτσάκια βρέθηκαν κουλουριασμένα κάτω από ένα θάμνο και κατάφεραν να επιβιώσουν πίνοντας νερό από φύλλα μουριάς και τρώγοντας μπάρες δημητριακών που είχαν μαζί τους. Ο σερίφης της περιοχής είπε ότι οι δύο αδερφές είναι καλά και χαρακτήρισε τον εντοπισμό τους θαύμα.

Η μητέρα των δύο κοριτσιών ειδοποίησε τις αρχές όταν παρατήρησε ότι οι κόρες της έλειπαν από την Παρασκευή το απόγευμα. Οι μικρές την ρώτησαν αν μπορούσαν να πάνε για ένα περίπατο κοντά στο σπίτι τους με την ίδια να απαντά αρνητικά.

Όταν συνειδητοποίησε ότι οι κόρες της έλειπαν η μητέρα άρχισε εναγωνίως να τις αναζητά σε σπίτια φίλων και γειτόνων χωρίς αποτέλεσμα.

Δεκάδες αστυνομικοί και διασώστες με την βοήθεια ανιχνευτικών σκύλων και ελικοπτέρου ενεπλάκησαν στις έρευνες. H Leia και η Caroline εντοπίστηκαν την Κυριακή το πρωί σε απόσταση 2,3 χιλιομέτρων μακριά από την τοποθεσία όπου εθεάθησαν για τελευταία φορά. Η είδηση κάνει από το πρωί τον γύρο των ξένων ΜΜΕ με τα δημοσιεύματα να χαρακτηρίζουν θαύμα την διάσωσή τους αφού λίγο μετά τον εντοπισμό τους ξέσπασε άγρια καταιγίδα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X