ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Ειρήνη έφτασε στην Ελλάδα και έκανε δηλώσεις (Vids)

Οι ευχαριστίες και τα επόμενα βήματα

Στην Αθήνα επέστρεψε πριν από λίγα λεπτά η Ειρήνη Μελισσαροπούλου που επι 16 μήνες κρατούνταν σε φυλακές του Χονγκ Κονγκ κατόπιν σύλληψης της με την κατηγορία της διακίνησης ποσότητας κοκαΐνης.

Συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η 21χρονη σημείωσε ότι είναι ιδιαίτερα συγκινημένη που βρίσκεται ξανά στα πάτρια εδάφη και τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή επέμενε ότι ήταν αθώα.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που το δικαστήριο αναγνώρισε την αθωότητα μου», σημείωσε χαρακτηριστικά πριν ευχαριστήσει τον συνήγορο της κ. Κεχαγιόγλου «για τη μάχη που έδωσε», όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε καθώς και τις προξενικές αρχές.

«Η μόνη μου επιθυμία τώρα είναι να γυρίσω πίσω στη Μυτιλήνη με την οικογένεια μου, να δώσω ένα τέλος, να αρχίσω τη ζωή μου από την αρχή και να σχεδιάζω το μέλλον», συμπλήρωσε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, καταλήγοντας ότι θα χρειαστεί σεβασμό στην προσωπική ζωή της.

«Η περιπέτεια της λαμβάνει σήμερα τέλος με την επιστροφή της στην πατρίδα. Χρειάστηκε πολύς κόπος, χιλιάδες ώρες συνεργασίας, πολύς αγώνας, μεγάλη υπομονή από μέρους της και από μέρους της οικογένειας της. Η αποστολής μου ολοκληρώνεται σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος που την υποδέχομαι στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή την ονειρευόταν και η ίδια και εγώ και είναι ευλογία θείου το ότι σήμερα είμαστε στην Αθήνα», πρόσθεσε από την πλευρά του ο κ. Κεχαγιόγλου.

Πηγή: iefimerida.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X