ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η δυσάρεστη έκπληξη που περίμενε παιδόφιλο που ήθελε να ξελογιάσει μια 13χρονη

Κατέβαλε εγγύηση ύψους 10.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερος

Ένας 31χρονος άνδρας από τη Γιούτα συνελήφθη με την κατηγορία ότι προσπάθησε να αποπλανήσει μέσω μηνυμάτων ένα 13χρονο κορίτσι.

Ο Adam Robert Dimond είχε καταφέρει να πείσει το ανήλικο κορίτσι, με το οποίο συνομιλούσε τόσο καιρό μέσω της εφαρμογής Whisper, να συναντηθούν για σεξ σε ξενοδοχείο. Μόνο που εκεί τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς διαπίστωσε πως το υποτιθέμενο 13χρονο κορίτσι ήταν ένας μυστικός πράκτορας του FBI, που είχε δημιουργήσει ένα ψεύτικο προφίλ στην εφαρμογή, ώστε να «ψαρέψει» και να παγιδεύσει παιδόφιλους.


Κατά την απολογία του, ο 31χρονος δήλωσε πως τόσο καιρό πίστευε πως επικοινωνούσε με μια 13χρονη και πως στόχος του ήταν να έχει σεξουαλική σχέση μαζί της.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα Desert News , είχε ετοιμάσει ένα έγγραφο που θα υπέγραφε η 13χρονη, δίνοντας τη συγκατάθεσή της για τη σεξουαλική τους σχέση. Το έγγραφο εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του παιδόφιλου.

Το εν λόγω έγγραφο, πάντως, δεν θα είχε καμία απολύτως ισχύ, καθώς η νόμιμη ηλικία για συγκατάθεση στη Γιούτα είναι τα 16 έτη.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι αρχές ερευνούν το κινητό τηλέφωνο του Dimond καθώς υπάρχουν υποψίες ότι εμπλέκεται και σε άλλα παρόμοια περιστατικά.

Ο παιδόφιλος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου μέσω διαδικτύου και μηνυμάτων. Οδηγήθηκε στη φυλακή της Κομητείας Ντέιβις, όπου έμεινε μέχρι την Παρασκευή (21/12), καθώς κατέβαλε εγγύηση ύψους 10.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερος. Ακόμα δεν έχει οριστεί η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσής του.

 

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X